kayra karadeniz
Femtopat
Benim RAM'lerin 5600 MHz ama BIOS'a girdiğimde 4800 gözüküyor artırmalı miyim?
A-XMP ayarını açarsan 5600'e çıkar frekanslar.Benim RAM'lerin 5600 MHz ama BIOS'a girdiğimde 4800 gözüküyor artırmalı miyim?
nasıl açacağım acaba ve ben ne anakart mhz de ayarlamadim oda ayarlaniyomu acabaA-XMP ayarını açarsan 5600'e çıkar frekanslar.
sıvı soğutucum var ama ram soğutucum yokRAM soğutucunuz var ise dayanın gitsin 6K ya kadar.
Attığınız fotoğrafta görünüyor zaten A-XMP ayarı. O menüden A-XMP'nin üstüne gelip enter'a basarak ayarlayabilirsin.nasıl açacağım acaba ve ben ne anakart mhz de ayarlamadim oda ayarlaniyomu acaba
Attığınız fotoğrafta görünüyor zaten A-XMP ayarı. O menüden A-XMP'nin üstüne gelip Enter'a basarak ayarlayabilirsin.
Attığınız fotoğrafta görünüyor zaten a-XMP ayarı. O menüden a-XMP'nin üstüne gelip Enter'a basarak ayarlayabilirsin.
Anakartım 6800 MHz onu da ayarlayabiliyor muyum?
Açmanın bir zararı olur mu? Bende de kapalı şekilde duruyor.
Anakartın 6800 MHz olsa da RAM'lerin 5600 destekliyor. A-XPM aç en iyi ayarı kendisi yapar.Anakartım 6800 MHz onu da ayarlayabiliyormuyum
Kesinlikle aç, zararı falan olmaz.Açmanın bir zararı olur mu? Bende de kapalı şekilde duruyor.
anakart mhz ayarlama nerden ayarlaniyorRAM'in ne kadar destekliyorsa o kadar yap.
Olmaz yararı olur sadece biraz daha ısınır RAM.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.