RAM MHz Yükseltme

ari70

Femtopat
2666 MHz DDR4 RAM'im var, yalnız 2400'de calısıyor. O.C. yaparken otomatık doldurma ozellıgı yok nasıl yukseltebilirim acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir de stok fanla maksimum sıcaklık kaç derece olur sizce?
Steam PUBG oynuyorum. Bazen çekirdekler 100x100'de olup donuyor oyun neden düşük geldigi için mi?

72 Gördüm maksimum. Fakat tekrar hızlıca 70 dereceye düştü. Genelde 65 - 70 derece arasında dolaşıyor.

3-4 aylık kasa. Geçen fanı söktüm termal macun var la yok arası. Yenileyecegi macunu ve baska sogutucu almayı planlıyorum. Güzel bir spogutucu ile bayağı düşer sıcaklık ama.

birde stok fanla maksimum sıcaklık kaç derece olur sizce
steam pubg oynuyorum baze çekirdekler 100x100de olup donuyor oyun neyden düşük geldigi içinmiii

birde stok fanla maksimum sıcaklık kaç derece olur sizce
steam pubg oynuyorum baze çekirdekler 100x100de olup donuyor oyun neyden düşük geldigi içinmiii
Bende stok fanı ile kullanıyorum. Antalya'da yaşıyorum ve ortam aşırı sıcak denenebilir. Mesh yapılı kasa kullanıyorum ve en fazla 70-75 derece arası gördüm. Diğer sistemimde kullandığım zalman cnps5x soğutucusunu i3 9100F işlemci ile denediğimde stok soğutucuya göre 10-15 derece daha serin çalışıyordu. PUBG sıkıntılı bir oyun aslında FPS drop olması normal

Bende stok fanı ile kullanıyorum. Antalya'da yaşıyorum ve ortam aşırı sıcak denenebilir. Mesh yapılı kasa kullanıyorum ve en fazla 70-75 derece arası gördüm. Diğer sistemimde kullandığım Zalman cnps5X soğutucusunu i3-9100F işlemci ile denediğimde stok soğutucuya göre 10-15 derece daha serin çalışıyordu. PUBG sıkıntılı bir oyun aslında FPS düşmesi olması normal

Oyun bır anda donuyor. Çekirdekelr 100DE100 olup donuyor işlemci sıcaklıgı Max 68-69 oluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı