RAM MHz Yükseltme

ari70

Femtopat
2666 MHz DDR4 RAM'im var, yalnız 2400'de calısıyor. O.C. yaparken otomatık doldurma ozellıgı yok nasıl yukseltebilirim acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir de stok fanla maksimum sıcaklık kaç derece olur sizce?
Steam PUBG oynuyorum. Bazen çekirdekler 100x100'de olup donuyor oyun neden düşük geldigi için mi?

72 Gördüm maksimum. Fakat tekrar hızlıca 70 dereceye düştü. Genelde 65 - 70 derece arasında dolaşıyor.

3-4 aylık kasa. Geçen fanı söktüm termal macun var la yok arası. Yenileyecegi macunu ve baska sogutucu almayı planlıyorum. Güzel bir spogutucu ile bayağı düşer sıcaklık ama.

Ben de stok soğutucudan kurtulmak istiyorum. CM i71c düşünüyorum. Videolardan gördüğüm kadarıyla 15 - 20 derece fark edebiliyor stok soğutucuya göre.

Bende stok fanı ile kullanıyorum. Antalya'da yaşıyorum ve ortam aşırı sıcak denenebilir. Mesh yapılı kasa kullanıyorum ve en fazla 70-75 derece arası gördüm. Diğer sistemimde kullandığım zalman cnps5x soğutucusunu i3 9100F işlemci ile denediğimde stok soğutucuya göre 10-15 derece daha serin çalışıyordu. PUBG sıkıntılı bir oyun aslında FPS drop olması normal

Oyun bır anda donuyor. Çekirdekelr 100DE100 olup donuyor işlemci sıcaklıgı Max 68-69 oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…