72 Gördüm maksimum. Fakat tekrar hızlıca 70 dereceye düştü. Genelde 65 - 70 derece arasında dolaşıyor.
Bende stok fanı ile kullanıyorum. Antalya'da yaşıyorum ve ortam aşırı sıcak denenebilir. Mesh yapılı kasa kullanıyorum ve en fazla 70-75 derece arası gördüm. Diğer sistemimde kullandığım zalman cnps5x soğutucusunu i3 9100F işlemci ile denediğimde stok soğutucuya göre 10-15 derece daha serin çalışıyordu. PUBG sıkıntılı bir oyun aslında FPS drop olması normalbirde stok fanla maksimum sıcaklık kaç derece olur sizce
steam pubg oynuyorum baze çekirdekler 100x100de olup donuyor oyun neyden düşük geldigi içinmiii
birde stok fanla maksimum sıcaklık kaç derece olur sizce
steam pubg oynuyorum baze çekirdekler 100x100de olup donuyor oyun neyden düşük geldigi içinmiii
Bende stok fanı ile kullanıyorum. Antalya'da yaşıyorum ve ortam aşırı sıcak denenebilir. Mesh yapılı kasa kullanıyorum ve en fazla 70-75 derece arası gördüm. Diğer sistemimde kullandığım Zalman cnps5X soğutucusunu i3-9100F işlemci ile denediğimde stok soğutucuya göre 10-15 derece daha serin çalışıyordu. PUBG sıkıntılı bir oyun aslında FPS düşmesi olması normal
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.