haliltlhh Attopat Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:39 #1 Anakart Pegatron İşlemci i7 2600 Arkadaşlar Pegatron marka i7 2600 Sistem var. MC oynuyordum eskiden şimdi oynatmıyor VRAM olmadığı için. Ekran kartım yok yani BIOS'a mı gideceğim nasıl yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 18:48
Arkadaşlar Pegatron marka i7 2600 Sistem var. MC oynuyordum eskiden şimdi oynatmıyor VRAM olmadığı için. Ekran kartım yok yani BIOS'a mı gideceğim nasıl yapacağım?
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.758 Makaleler 31 Çözümler 121 Yer Manisa Dün 18:55 #2 RAM'i VRAM'a aktarma nasıl yapılır? Grafik işlemcide VRAM gücünü RAM'den alıyor diye biliyorum, yanlışta olabilir, eğer öyle ise VRAM nasıl arttırılır? (RAM miktarından alınarak) www.technopat.net Az çok sorunuzun cevabını içermekte. Net bir yolu yok en azından şimdilik. Artı 0 Eksi
RAM'i VRAM'a aktarma nasıl yapılır? Grafik işlemcide VRAM gücünü RAM'den alıyor diye biliyorum, yanlışta olabilir, eğer öyle ise VRAM nasıl arttırılır? (RAM miktarından alınarak) www.technopat.net Az çok sorunuzun cevabını içermekte. Net bir yolu yok en azından şimdilik.