denizagri Decapat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 133 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2022 #1 Anakart intel dh55pj İşlemci İ3 CPU Arkadaşlar yeni 4*4 DDR3 RAM aldım fakat bir tanesi çalıştı diğerini takınca PC görmedi. Test ettim ikisini de, sadece 2 tane slot var. 1'inde çalışıyor diğer slotta çalışmıyor. Neden olabilir tozdan vs. kaynaklanıyor olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2022
Arkadaşlar yeni 4*4 DDR3 RAM aldım fakat bir tanesi çalıştı diğerini takınca PC görmedi. Test ettim ikisini de, sadece 2 tane slot var. 1'inde çalışıyor diğer slotta çalışmıyor. Neden olabilir tozdan vs. kaynaklanıyor olabilir mi?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2022 #2 Parlak yerlerini yumuşak bir silgi ile temizleyip takın. Artı 0 Eksi
Cranxiel Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 515 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2022 #3 Kırık veya yamuk bir pin varsa bunlardan kaynaklanıyor olabilir. RAM slotunu kontrol edin. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 14 Eylül 2022 #4 Slotta da sorun olabilir, işlemci soğutucu aşırı sıkılmış olabilir. Bir de iki slot olan sisteme nasıl 4x4 RAM aldığını da açıklayabilirsen güzel olur. Artı 0 Eksi
Slotta da sorun olabilir, işlemci soğutucu aşırı sıkılmış olabilir. Bir de iki slot olan sisteme nasıl 4x4 RAM aldığını da açıklayabilirsen güzel olur.
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2022 #5 Recep Baltaş dedi: Slotta da sorun olabilir, işlemci soğutucu aşırı sıkılmış olabilir. Bir de iki slot olan sisteme nasıl 4x4 RAM aldığını da açıklayabilirsen güzel olur. Genişletmek için tıkla... Sanırım arkadaş 2x4 demek istemiş hocam. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Slotta da sorun olabilir, işlemci soğutucu aşırı sıkılmış olabilir. Bir de iki slot olan sisteme nasıl 4x4 RAM aldığını da açıklayabilirsen güzel olur. Genişletmek için tıkla... Sanırım arkadaş 2x4 demek istemiş hocam.
KS KS denizagri Decapat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 133 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2022 #6 Recep Baltaş dedi: Slotta da sorun olabilir, işlemci soğutucu aşırı sıkılmış olabilir. Bir de iki slot olan sisteme nasıl 4x4 RAM aldığını da açıklayabilirsen güzel olur. Genişletmek için tıkla... Yanlış yazmışım 4 GB 2 adet aldım slottaki sorunu kendim yapabilir miyim sizce? Bilgisayarcı yeni anakart vs. dedi de. Yener K. dedi: Parlak yerlerini yumuşak bir silgi ile temizleyip takın. Genişletmek için tıkla... Hocam RAM'ler dediğim gibi sıfır daha yeni elime geldi takayım dedim fakat biri çalıştı o kadar. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Slotta da sorun olabilir, işlemci soğutucu aşırı sıkılmış olabilir. Bir de iki slot olan sisteme nasıl 4x4 RAM aldığını da açıklayabilirsen güzel olur. Genişletmek için tıkla... Yanlış yazmışım 4 GB 2 adet aldım slottaki sorunu kendim yapabilir miyim sizce? Bilgisayarcı yeni anakart vs. dedi de. Yener K. dedi: Parlak yerlerini yumuşak bir silgi ile temizleyip takın. Genişletmek için tıkla... Hocam RAM'ler dediğim gibi sıfır daha yeni elime geldi takayım dedim fakat biri çalıştı o kadar.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2022 #7 Yine de deneyin derim. Diğer slotta ikisi de tek olarak çalıyorsa muhtemelen denildiği gibi anakart gözüküyor. Artı 0 Eksi
Yine de deneyin derim. Diğer slotta ikisi de tek olarak çalıyorsa muhtemelen denildiği gibi anakart gözüküyor.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 14 Eylül 2022 #8 İki RAM'i de o yuvaya takınca çalışmadı değil mi? Soğutucu ne takılı? Stok değilse, vidalı ise sök yeniden tak ama aşırı sıkma. Artı 0 Eksi
İki RAM'i de o yuvaya takınca çalışmadı değil mi? Soğutucu ne takılı? Stok değilse, vidalı ise sök yeniden tak ama aşırı sıkma.
KS KS denizagri Decapat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 133 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2022 #9 Recep Baltaş dedi: İki RAM'i de o yuvaya takınca çalışmadı değil mi? Soğutucu ne takılı? Stok değilse, vidalı ise sök yeniden tak ama aşırı sıkma. Genişletmek için tıkla... Evet hocam iki RAM'i de o yuvaya takınca çalışmadı. Soğutucu olarak stok takılı söküp yeniden takayım mı? Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: İki RAM'i de o yuvaya takınca çalışmadı değil mi? Soğutucu ne takılı? Stok değilse, vidalı ise sök yeniden tak ama aşırı sıkma. Genişletmek için tıkla... Evet hocam iki RAM'i de o yuvaya takınca çalışmadı. Soğutucu olarak stok takılı söküp yeniden takayım mı?