Bedirhann Hectopat Katılım 1 Mayıs 2018 Mesajlar 92 8 Haziran 2018 #1 Aida64'te yazana göre çift modül, ancak anlayamadım. Teknik servis tek slot var diyor. Bir de 8 GB'lık RAM önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2018
Aida64'te yazana göre çift modül, ancak anlayamadım. Teknik servis tek slot var diyor. Bir de 8 GB'lık RAM önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
IşQlı MşQlı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 1.692 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Haziran 2018 #2 Bilgisayarınızın modelini söylerseniz internetten bakabilirim. RAM olarak bunu öneririm. Kingston HyperX Impact Black 8GB 1600MHz DDR3 Notebook Ram Fiyatı
Bilgisayarınızın modelini söylerseniz internetten bakabilirim. RAM olarak bunu öneririm. Kingston HyperX Impact Black 8GB 1600MHz DDR3 Notebook Ram Fiyatı
Bedirhann Hectopat Katılım 1 Mayıs 2018 Mesajlar 92 9 Haziran 2018 #3 ASUS TP500LB olarak geçiyor. Daha ucuz bir ram seçemezmiyiz 300-350 civarı bi ram.
IşQlı MşQlı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 1.692 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Haziran 2018 #4 Bedirhann dedi: ASUS TP500LB olarak geçiyor. Daha ucuz bir ram seçemezmiyiz 300-350 civarı bi ram. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızı araştırdım, 2 slot fakat 1 tanesi kullanılabilir. Yani bir RAM anakarta gömülü. Diğeri için şu RAM önerimdir. (350TL) Kingston 8GB 1600MHz DDR3 Notebook Sodimm Ram (KVR16S11/8) Fiyatı
Bedirhann dedi: ASUS TP500LB olarak geçiyor. Daha ucuz bir ram seçemezmiyiz 300-350 civarı bi ram. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızı araştırdım, 2 slot fakat 1 tanesi kullanılabilir. Yani bir RAM anakarta gömülü. Diğeri için şu RAM önerimdir. (350TL) Kingston 8GB 1600MHz DDR3 Notebook Sodimm Ram (KVR16S11/8) Fiyatı
Bedirhann Hectopat Katılım 1 Mayıs 2018 Mesajlar 92 9 Haziran 2018 #5 IşQlı MşQlı dedi: Bilgisayarınızı araştırdım, 2 slot fakat 1 tanesi kullanılabilir. Yani bir RAM anakarta gömülü. Diğeri için şu RAM önerimdir. (350TL) Kingston 8GB 1600MHz DDR3 Notebook Sodimm Ram (KVR16S11/8) Fiyatı Genişletmek için tıkla... Geçen gün bilgisayarın içini açmıştım ancak ram slotu görememiştim. Ben mi yanlış baktım yoksa ?
IşQlı MşQlı dedi: Bilgisayarınızı araştırdım, 2 slot fakat 1 tanesi kullanılabilir. Yani bir RAM anakarta gömülü. Diğeri için şu RAM önerimdir. (350TL) Kingston 8GB 1600MHz DDR3 Notebook Sodimm Ram (KVR16S11/8) Fiyatı Genişletmek için tıkla... Geçen gün bilgisayarın içini açmıştım ancak ram slotu görememiştim. Ben mi yanlış baktım yoksa ?
IşQlı MşQlı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 1.692 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Haziran 2018 #6 Bedirhann dedi: Geçen gün bilgisayarın içini açmıştım ancak ram slotu görememiştim. Ben mi yanlış baktım yoksa ? Genişletmek için tıkla... Hayır siz görememişsiniz büyük ihtimalle. Fotoğraf atarsanız size gösterebilirim.
Bedirhann dedi: Geçen gün bilgisayarın içini açmıştım ancak ram slotu görememiştim. Ben mi yanlış baktım yoksa ? Genişletmek için tıkla... Hayır siz görememişsiniz büyük ihtimalle. Fotoğraf atarsanız size gösterebilirim.
Bedirhann Hectopat Katılım 1 Mayıs 2018 Mesajlar 92 9 Haziran 2018 #7 IşQlı MşQlı dedi: Hayır siz görememişsiniz büyük ihtimalle. Fotoğraf atarsanız size gösterebilirim. Genişletmek için tıkla... Açmak yarım saatimi alsa da açacağım biraz bekleyebilirseniz. Ram Slotunu yine göremedim Son düzenleme: 9 Haziran 2018
IşQlı MşQlı dedi: Hayır siz görememişsiniz büyük ihtimalle. Fotoğraf atarsanız size gösterebilirim. Genişletmek için tıkla... Açmak yarım saatimi alsa da açacağım biraz bekleyebilirseniz. Ram Slotunu yine göremedim
IşQlı MşQlı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 1.692 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Haziran 2018 #8 Bedirhann dedi: Açmak yarım saatimi alsa da açacağım biraz bekleyebilirseniz. Ram Slotunu yine göremedimEki Görüntüle 305285 Genişletmek için tıkla... Bakın ısı borusunun yanında küçük metal bir plaket var. Onu kaldırınca RAM’lere erişebilirisiniz.
Bedirhann dedi: Açmak yarım saatimi alsa da açacağım biraz bekleyebilirseniz. Ram Slotunu yine göremedimEki Görüntüle 305285 Genişletmek için tıkla... Bakın ısı borusunun yanında küçük metal bir plaket var. Onu kaldırınca RAM’lere erişebilirisiniz.
Bedirhann Hectopat Katılım 1 Mayıs 2018 Mesajlar 92 10 Haziran 2018 #9 IşQlı MşQlı dedi: Bakın ısı borusunun yanında küçük metal bir plaket var. Onu kaldırınca RAM’lere erişebilirisiniz. Genişletmek için tıkla... Onu kaldırırken sıkıntı yaşarmıyım ?
IşQlı MşQlı dedi: Bakın ısı borusunun yanında küçük metal bir plaket var. Onu kaldırınca RAM’lere erişebilirisiniz. Genişletmek için tıkla... Onu kaldırırken sıkıntı yaşarmıyım ?