RAM takarken slota zarar vermek

Wicker10

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar anakartımdaki RAM slotlarının tek çentiği açılıyor, diğer tarafı açılmıyor sabit bende. Normal diye biraz bastırarak taktım, acaba slota veya anakarta zarar vermiş olabilir miyim? BIOS RAM'leri sorunsuz görüyor ve tam hızda çalıştırıyor. Miktarını da doğru gösteriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim anakartımda slotlar ekran kartına paralel değil dik. Slotun tek tarafı açılmıyor yapışık. Tek tarafı açılıyor. Bi video izledim technopatın onların videosunda da Recep Bey tek tarafını açıyor slotun öbür tarafı aynı benimkinde olduğu gibi yapışık. Bişey olmaz değil mi takarken korktum biraz.

Benim anakartımda slotlar ekran kartına paralel değil dik ben yapışık açılmıyor tek çentiği. Tek tarafı açılıyor bi video izledim technopatın onların videosunda da Recep Bey tek tarafını açıyor slotun öbür tarafı aynı benimkinde olduğu gibi yapışık. Bişey olmaz değil mi takarken korktum biraz.
Sorunsuz bir şekilde çalışıyorsa bir şey olmaz.

Sorunsuz şuan işletim sistemini yüklemedim daha. Win 10 kurulum USB'si hazırlıyorum şuan ama aklımda takılan bi sorun var technopatın rehberindeki gibi yaptım fakat onlar fat32 dosya sistemi kullanıyor rufusta ve onlarda Large FAT32 (Varsayılan) yazıyor bende FAT32 var ve FAT (Varsayılan) var ben de UEFİ kurulum FAT32 ile yapılıyor diye bildiğim için FAT32'yi seçtim ama doğru oldu mu çünkü yanlış olduysa bi daha yapamam akrabamın bilgisayarından yaptım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı