RAM takılıyken 1 kere açılıp bir daha açınca siyah ekran veriyor

uhtredd

Yoctopat
Daha fazla  
Anakart
ASUS PRIME A620M-E-CSM
İşlemci
AMD Ryzen 5 9600X 3.9GHz 38MB
Yeni bir sistem aldım. 2 RAM takılıyken bir kere BIOS'tan Windows'a geçiyorum kapatınca bir daha açılmıyor. 1. RAM'i 2 slottada deniyorum sorunsuz aç kapa yapabiliyorum. 2. RAM'i 2 slotta deniyorum bu sefer Windows'u kapatınca bir daha açılmıyor. Sorun RAM'de mi yoksa ayar mı yapmam lazım? Lexar Thor 6000MHz 2x16 GB.

anladığım kadarıyla açılıp kapanmıyor bu iyi bişi ramin sağlam olabilir

hangi ramin sıkıntılı olduğunu anlıyorsan üstüne böyle bi yüksek nefesle üfle ram soketinede üfle eğer dediklerimde olmuyorsa garanti belgen varsa geri gönder ramlarini ama sürekli açılıp kapanmıyor bu dediklerimde olmazsa 2 ramide söküp geri göndericen nerden aldıysan sana sıfır ram vericekler

anladığım kadarıyla açılıp kapanmıyor bu iyi bişi ramin sağlam olabilir

hangi ramin sıkıntılı olduğunu anlıyorsan üstüne böyle bi yüksek nefesle üfle ram soketinede üfle eğer dediklerimde olmuyorsa garanti belgen varsa geri gönder ramlarini ama sürekli açılıp kapanmıyor bu dediklerimde olmazsa 2 ramide söküp geri göndericen nerden aldıysan sana sıfır ram vericekler
biri iki slottada çalışıyor sorunsuz yani istediğim gibi sistemi açıp kapatabiliyorum diğeri iki slottada 1 kere açılıyor sadece kapatınca sinyal gidiyor. ya ram arızalı yada ayarı var. itopyadan hazır aldım garantisi vs var tek rami gönderebilirim umarım 20 gün sistemsiz kalmakta istemem

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı