RAM takılmıyor

Alpella420

Centipat
Arkadaşlar, RAM'leri slota takıyorum ama yan taraftaki şeyleri kapatacak kadar derine inmiyor RAM. 2 tarafında da o şeylerden var, aynı anda kapatamıyorum, tek tarafını kapatabiliyorum ama ikisi birden olmuyor. Ters falan da takmıyorum, acaba daha mı fazla bastırmam lazım? (Ram de slot da ddr4, onu belirteyim.)

Tamamdır, sorunu çözdüm. Sadece bastıramayacak kadar güçsüzmüşüm.

Son düzenleme:
Çentiklerin yerleri uyuşuyor mu ?
Ortadaki çentiğin bir tarafı kısa bir tarafı uzun olur, önce slota yandan tutun RAM'i çentik yerleri uyuşunca o konumda oturtun. Bir tarafını oturtup diğerini oturtamamanız bundan kaynaklanıyor.

RAM'leriniz ve anakartınız uyumlu mu? DDR değerleri tutuyor mu? Bir kontrol edin.

Çentiklerin yerleri uyuşuyor mu?

Ortadaki çentiğin bir tarafı kısa bir tarafı uzun olur, önce slota yandan tutun RAM'i çentik yerleri uyuşunca o konumda oturtun. Bir tarafını oturtup diğerini oturtamamanız bundan kaynaklanıyor.

RAM'leriniz ve anakartınız uyumlu mu? DDR değerleri tutuyor mu? Bir kontrol edin.

Anakartınızın ve RAM DDR4 olduğundan eminseniz aşağıdaki görselden faydalanabilirsiniz.

Eki Görüntüle 580508

Evet çentik doğru hizada, anakart da RAM'de DDR4. Kenardaki şeylerin sadece birini takabiliyorum, bu sefer de diğer taraf çok yukarıda kalıyor. Onu aşağı indiremiyorum, bastırmada mı sorun yaşıyorum acaba?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…