F fuadabilov Centipat Katılım 26 Kasım 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2021 #1 Merhaba. Ben 16 GB DDR4 RAM aldım ama bilgisayarda DDR4 8 GB RAM vardı. Bugün taktım, bilgisayar çok zayıfladı. BIOS ayarlarında XMP ayarı yok. Ne yapabılırım?
Merhaba. Ben 16 GB DDR4 RAM aldım ama bilgisayarda DDR4 8 GB RAM vardı. Bugün taktım, bilgisayar çok zayıfladı. BIOS ayarlarında XMP ayarı yok. Ne yapabılırım?
O Odios01 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.720 Çözümler 5 26 Kasım 2021 #21 fuadabilov dedi: bende biosda xmp ayaları yok kardeş sen anlıyorsansa wpdan sana bıos ekran alıntıısnı atabılırmıyım çok aradım yok Genişletmek için tıkla... Hocam fotoğraf atarsanız daha iyi olur. Yani olması lazım, olmaması mümkün değil zaten. Artı 0 Eksi
fuadabilov dedi: bende biosda xmp ayaları yok kardeş sen anlıyorsansa wpdan sana bıos ekran alıntıısnı atabılırmıyım çok aradım yok Genişletmek için tıkla... Hocam fotoğraf atarsanız daha iyi olur. Yani olması lazım, olmaması mümkün değil zaten.
KS KS F fuadabilov Centipat Katılım 26 Kasım 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2021 #22 Odios01 dedi: Hocam fotoğraf atarsanız daha iyi olur. Yani olması lazım, olmaması mümkün değil zaten. Genişletmek için tıkla... 2dk atıyorum bende biosda xmp ayaları yok Odios01 dedi: Hocam fotoğraf atarsanız daha iyi olur. Yani olması lazım, olmaması mümkün değil zaten. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri 02.jpeg 189,9 KB · Görüntüleme: 42 01.jpeg 85,4 KB · Görüntüleme: 37 02.jpeg 189,9 KB · Görüntüleme: 47 Artı 0 Eksi
Odios01 dedi: Hocam fotoğraf atarsanız daha iyi olur. Yani olması lazım, olmaması mümkün değil zaten. Genişletmek için tıkla... 2dk atıyorum bende biosda xmp ayaları yok Odios01 dedi: Hocam fotoğraf atarsanız daha iyi olur. Yani olması lazım, olmaması mümkün değil zaten. Genişletmek için tıkla...
O Odios01 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.720 Çözümler 5 26 Kasım 2021 #23 fuadabilov dedi: 2dk atıyorum bende biosda xmp ayaları yok Genişletmek için tıkla... Hocam çok üzgünüm ama bu anakartı kullanmadığım için hangi ayara/yere tıklamanız gerektiğini söyleyemeyeceğim. Üzgünüm. Artı 0 Eksi
fuadabilov dedi: 2dk atıyorum bende biosda xmp ayaları yok Genişletmek için tıkla... Hocam çok üzgünüm ama bu anakartı kullanmadığım için hangi ayara/yere tıklamanız gerektiğini söyleyemeyeceğim. Üzgünüm.
KS KS F fuadabilov Centipat Katılım 26 Kasım 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2021 #24 Odios01 dedi: Hocam çok üzgünüm ama bu anakartı kullanmadığım için hangi ayara/yere tıklamanız gerektiğini söyleyemeyeceğim. Üzgünüm. Genişletmek için tıkla... ne yapabılırım ınternetde çok aradım benım bıosda o ayar yok Artı 0 Eksi
Odios01 dedi: Hocam çok üzgünüm ama bu anakartı kullanmadığım için hangi ayara/yere tıklamanız gerektiğini söyleyemeyeceğim. Üzgünüm. Genişletmek için tıkla... ne yapabılırım ınternetde çok aradım benım bıosda o ayar yok
O Odios01 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.720 Çözümler 5 26 Kasım 2021 #25 fuadabilov dedi: 2dk atıyorum bende biosda xmp ayaları yok Genişletmek için tıkla... SMART Settingste ne var? Bakabilir misiniz? fuadabilov dedi: ne yapabılırım ınternetde çok aradım benım bıosda o ayar yok Genişletmek için tıkla... Youtube'den bakabilirsiniz. Belki orada vardır. Artı 0 Eksi
fuadabilov dedi: 2dk atıyorum bende biosda xmp ayaları yok Genişletmek için tıkla... SMART Settingste ne var? Bakabilir misiniz? fuadabilov dedi: ne yapabılırım ınternetde çok aradım benım bıosda o ayar yok Genişletmek için tıkla... Youtube'den bakabilirsiniz. Belki orada vardır.
KS KS F fuadabilov Centipat Katılım 26 Kasım 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2021 #26 Odios01 dedi: SMART Settingste ne var? Bakabilir misiniz? Youtube'den bakabilirsiniz. Belki orada vardır. Genişletmek için tıkla... ordada yok vallah smart settıngdede bır şey yok Artı 0 Eksi
Odios01 dedi: SMART Settingste ne var? Bakabilir misiniz? Youtube'den bakabilirsiniz. Belki orada vardır. Genişletmek için tıkla... ordada yok vallah smart settıngdede bır şey yok
O Odios01 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.720 Çözümler 5 26 Kasım 2021 #27 fuadabilov dedi: ordada yok vallah smart settıngdede bır şey yok Genişletmek için tıkla... Çok üzgünüm hocam. Bu anakartı kullanmadığım için daha fazla yardım edemeyeceğim. Gerçekten üzgünüm. Artı 0 Eksi
fuadabilov dedi: ordada yok vallah smart settıngdede bır şey yok Genişletmek için tıkla... Çok üzgünüm hocam. Bu anakartı kullanmadığım için daha fazla yardım edemeyeceğim. Gerçekten üzgünüm.
KS KS F fuadabilov Centipat Katılım 26 Kasım 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2021 #28 Odios01 dedi: Çok üzgünüm hocam. Bu anakartı kullanmadığım için daha fazla yardım edemeyeceğim. Gerçekten üzgünüm. Genişletmek için tıkla... canın sağolsun Artı 0 Eksi
Odios01 dedi: Çok üzgünüm hocam. Bu anakartı kullanmadığım için daha fazla yardım edemeyeceğim. Gerçekten üzgünüm. Genişletmek için tıkla... canın sağolsun
O Odios01 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.720 Çözümler 5 26 Kasım 2021 #29 fuadabilov dedi: canın sağolsun Genişletmek için tıkla... Yardım edemediğim için üzüldüm ama neyse. Umarım çözümünü bulursun. Youtube'den bakmayı denedin mi? Artı 0 Eksi
fuadabilov dedi: canın sağolsun Genişletmek için tıkla... Yardım edemediğim için üzüldüm ama neyse. Umarım çözümünü bulursun. Youtube'den bakmayı denedin mi?
KS KS F fuadabilov Centipat Katılım 26 Kasım 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2021 #30 Odios01 dedi: Yardım edemediğim için üzüldüm ama neyse. Umarım çözümünü bulursun. Youtube'den bakmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... her yere baktım çözüm yok tek çozum bıos oda bende yok Artı 0 Eksi
Odios01 dedi: Yardım edemediğim için üzüldüm ama neyse. Umarım çözümünü bulursun. Youtube'den bakmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... her yere baktım çözüm yok tek çozum bıos oda bende yok