Rehber RAM temizliği | ön bellek temizleme

Tamamen gereksiz ve vakit kaybı bir rehber olduğunu düşünüyorum. 16 GB RAM'i olan bunlarla vakit kaybetmesin.

Abi senin fikrine saygı duyuyorum. Kendim 16 GB RAM kullanıyorum. Senin dışında başkalarında da dediği gibi 16 GB için gereksiz. Buna ben de katılıyorum. Lakin her ne olursa olsun RAM ya da başka bir bileşenin temiz tutulması bana göre gerekli bir şey. Kendimce araştırma yaptıktan sonra bu yöntemi buldum. Benim dışında bazılarına da yardımcı olabilmesi için rehber olarak konu paylaştım. ISLC indirmek daha mantıklı diyen arkadaşlar var fakat ben bunu araştırırken karşıma böyle bir uygulama çıkmadı bundan dolayı sadece bu yönetimi uyguladım bilgisayarıma. İsteyenler ya bu yöntemi yapsın ya da diğerini. Ayrıca yazılan sorulara yazamamamın sebebi başlığa büyük harfle rehber yazmış olmam. Neyse tekrar söylüyorum abi senin fikrine saygı duyuyorum zaten benden daha iyi biliyorsun işleri. Herkese iyi akşamlar.
İşlemciyi yoruyor mu program acaba?
Bu konuda bir bilgim yok
Windows 11'de işe yaramadı.
Windows 11 de çalışıyor mu onu bile bilmiyorum. Windows 10'da yapmanızı öneririm.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı