RAM Uyumluluğunda MHz Önemli mi?

Peki teşekkürler monster marka ram benim laptopuma uyarmı linkini attığım ram monster'de ?
Uyumluluk konusunda birşey diyemem. Ali abinin bir videosunda dizüstü bilgisayar ramleri upgrade ederken biraz sıkıntı çıkarabiliyor demişti. Bu yüzden sorun çıkabilir. Mümkünse sisteminizdeki ramin aynısından bir tane alın. Ayrıca anakart modelinizden sistemin maksimum kaç GB ram desteklediğine bakın ona göre alın.

Voltaj konusunda pek sıkıntı çekeceğini sanmam. Ama Anakartının Kaç GB kadar desteklediğine ve hız değerlerine bakın. Aksisi doğrultusunda bayağı bayağı sıkıntı çekersiniz, ve pişman olursunuz.

Anakart modeliden kaç gb aldığını nasıl öğrenebilirim ?, Lenovo G500 Ram yazdığımda 600 gibi fiyatlar çıkıyor n11 de
Nasıl öğrenirim kaç gb aldığını maksimum ?

CPU-Z Programından öğrenebilirsiniz. Biostan da bakabilirsiniz.
Anakart modeliden kaç gb aldığını nasıl öğrenebilirim ?, Lenovo G500 Ram yazdığımda 600 gibi fiyatlar çıkıyor n11 de

Nasıl öğrenirim kaç gb aldığını maksimum ?

Haklısınız. Teknik servisten yardımcı ol. Ayrıca kasa laptopu verirsen içini de bir temizlet.

Haklısınız. Teknik servisten yardımcı ol. Ayrıca kasa laptopu verirsen içini de bir temizlet.
Ne kadar tutar sizce çok pağlı olur mu ?

Ben en son 1 yıl önce lenovonun teknik servisinde komple laptop bakımı için 70 tl vermiştim. Bende de G510 vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…