RAM ve SSD yükseltmesinden sonra bilgisayar açılmıyor

Techh

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Ekzosfer
Merhaba. Monster Abra A5 v16.4 model bilgisayarımda RAM ve SSD yükseltmesi gerçekleştirdim. Bu işlemden sonra cihazın güç tuşu ve klavyenin ışığı yanıyor olmasına rağmen ekrana görüntü gelmiyor. İşlemi yaparken batarya sökülü bir durumdaydı, bunu da ekstra olarak belirteyim. Müşteri hizmetleri yardımıyla gerçekleştirdiğim tuş kombinasyonları ile statik elektrik boşaltma işlemleri işe yaramadı. Cihazın garantisi bitmiş durumda. Cihazı teknik servise göndereceğim fakat içimde bir korku var bu durumla ilgili. Bir sıkıntı olur mu sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlattiginiz kosullarda ssd ve ram konusundan eminsiniz. Peki yeni ram ve ssd yi cikartip makineyi eskisi gibi calistirmayi tekrar denediniz mi ?

Anlattiginiz kosullarda ssd ve ram konusundan eminsiniz. Peki yeni ram ve ssd yi cikartip makineyi eskisi gibi calistirmayi tekrar denediniz mi ?
İşlemden cihaz açılmadığında daha fazla cihazı kurcalamak istemedim açıkçası. Eklediğim parçalar yeni zaten onların sıkıntılı gelmesi durumunda değişim yapabilirim fakat bilgisayarda önceden bulunan parçalarda umarım bir sıkıntı yoktur. Müşteri hizmetlerinde ki beyefendi statik elektrik birikmesiyle parça bozulduğuna hiç rastlamadıklarını söyledi de içim rahatladı biraz.

2 gun önce ayni islemleri yapmistim bende... sirf bu statik korkusu yuzunden eldivenle calistim. Umarim dediginiz gibi olur ve zararsiz atlatirsiniz bu durumu...
Gelismelerden haberdar edersen sevinirim, sonucu merakla bekliyorum...

2 gun önce ayni islemleri yapmistim bende... sirf bu statik korkusu yuzunden eldivenle calistim. Umarim dediginiz gibi olur ve zararsiz atlatirsiniz bu durumu...
Normalde eldiven ile yapacaktım bu işlemi ancak Monster'ın kendi resmi Youtube kanalında dahi birçok kişinin işlemi çıplak el ile yaptığını görünce bende bu şekilde gerçekleştirdim işlemleri. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Unutmazsam mutlaka bilgilendirme geçerim.

Merhaba. Aklımda iken sonucu sizinle paylaşmak istedim. Monster tarafından bugün incelemeler bitmiş ve takma işlemi sırasında montaj hatası yaptığımı belirtmişler. Detaylı olarak bilgi vermediler, sorduğumda detay bilgi için girişin yapılmadığını söylediler bunun üzerine ben de çok üstelemedim zaten durumu. Ne bileşenlerimde ne de parçalarımda bir problem olmadığını belirttiler.

Son düzenleme:
Masrafsiz kurtulmaniza sevindim, gözunuz aydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…