dark066 Centipat Katılım 2 Mayıs 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #11 the Prodigy dedi: Sürüm 3611'i kurmayı dener misin ilk önce? PRIME A520M-R|Anakart|ASUS Türkiye AMD A520 (Ryzen⢠AM4) micro-ATX motherboard with M.2 support, Realtek 1Gb Ethernet, HDMIâ¢, SATA 6 Gbps, rear and front USB 5Gbps support www.asus.com Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS sürümünü diyorsunuz anladığım kadarıyla o sürümle'de denedim BIOS'u zaten daha bugün sabah güncelledim.
the Prodigy dedi: Sürüm 3611'i kurmayı dener misin ilk önce? PRIME A520M-R|Anakart|ASUS Türkiye AMD A520 (Ryzen⢠AM4) micro-ATX motherboard with M.2 support, Realtek 1Gb Ethernet, HDMIâ¢, SATA 6 Gbps, rear and front USB 5Gbps support www.asus.com Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS sürümünü diyorsunuz anladığım kadarıyla o sürümle'de denedim BIOS'u zaten daha bugün sabah güncelledim.
the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.884 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 10 Mayıs 2025 #12 dark066 dedi: Hocam BIOS sürümünü diyorsunuz anladığım kadarıyla o sürümle'de denedim BIOS'u zaten daha bugün sabah güncelledim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, son sürümde genel bir sıkıntı olabilir diye düşünmüştüm. Belleklerin Dual kit mi?
dark066 dedi: Hocam BIOS sürümünü diyorsunuz anladığım kadarıyla o sürümle'de denedim BIOS'u zaten daha bugün sabah güncelledim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, son sürümde genel bir sıkıntı olabilir diye düşünmüştüm. Belleklerin Dual kit mi?
dark066 Centipat Katılım 2 Mayıs 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #13 the Prodigy dedi: Tamamdır, son sürümde genel bir sıkıntı olabilir diye düşünmüştüm. Belleklerin Dual kit mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam dediğim gibi bu sorun başımda bayağıdır var ben sadece bırakmıştım şimdi tekrar kafama takıldığı için uğraşıyorum önceki BIOS sürümünde'de denemiştim bu arada RAM'lerim Dual mi Single mı bilmiyorum onu nasıl öğrenebilirim?
the Prodigy dedi: Tamamdır, son sürümde genel bir sıkıntı olabilir diye düşünmüştüm. Belleklerin Dual kit mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam dediğim gibi bu sorun başımda bayağıdır var ben sadece bırakmıştım şimdi tekrar kafama takıldığı için uğraşıyorum önceki BIOS sürümünde'de denemiştim bu arada RAM'lerim Dual mi Single mı bilmiyorum onu nasıl öğrenebilirim?