Başlıkta gördüğünüz gibi bana 16 GB RAM yetmiyor. Oyun açınca bilgisayar çöküyor. Sıfırladım her şeyi yaptım ama bir türlü olmuyor. Spotify Chrome ve oyun açıyorum bilgisayar çöküyor. Ne yapacağım bilmiyorum?
RAM yetmiyorsa sanal RAM ekle, RAM takviyesi yapar, fakat sorununuz tam olarak RAM yetersizligimi ona emin olamadım. Sistem boşta iken görev yoneticisinde kullanilabilir kaç RAM gözüküyor?
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
www.technopat.net
Şu başlığı takip et.
Düzelmezse ekran kartın donanım olarak arızalıdır.
Siyah ekran verdiğinde ctrl+shift+windows+b ye basar mısın?
Ayrıca oyunu açtığımda garip bir şekilde hata kodu verdi ve sistemdeki her şeyi yeniden açmam gerekti bir nevi bilgisayar donmuştu bütün programlar donmuştu hepsinden çıkış yapıp tekrar girdim ve oyunun çökmeden önce gördüğüm tek şey RAM'in %90 kullandığıydı.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
www.technopat.net
Şu başlığı takip et.
Düzelmezse ekran kartın donanım olarak arızalıdır.
Siyah ekran verdiğinde CTRL+Shift+Windows+b ye basar mısın?
Ayrıca oyunu açtığımda garip bir şekilde hata kodu verdi ve sistemdeki her şeyi yeniden açmam gerekti bir nevi bilgisayar donmuştu bütün programlar donmuştu hepsinden çıkış yapıp tekrar girdim ve oyunun çökmeden önce gördüğüm tek şey RAM'in %90 kullandığıydı.
Hocam bu dediğinizi yaptım garip bir şekilde daha az RAM kullanmaya başladı ve sorun olmuyor artık çok teşekkürler.