RAM yükseltme sonrası i3 M380 sistem çok yavaşladı

Yer
Empire Bay
Daha fazla  
Arkadalar benim kötü bir laptopum var. Özellikleri şunlar:

i3 M380 2.53 GHz işlemci.

512 MB AMD Radeon HD 5000.

2 GB RAM.

250 GB HDD.

2-3 ay önce harddiskim yandı. 240 GB SSD aldım. İçini açtım. Temizledim. Fanı temizledim. Termal macun sıktım. RAM'i 4 GB olan bir bilgisayarla RAM'ini değiştim. Yeni diski taktım. Sıkıntı yoktu, ama cihaz hala çok ısınıyordu. ( Bu arada disk cihazı kumaşta kullanmamdan yandı.) ben yine memundum. Ama 2-3 gün önce 1x4 olan RAM'ini 1x4+1x2 yaptım. Yani 2 GB RAM daha taktım. Cihaz RAM'i okuyor ama 4 GB olan hali daha iyiydi. Daha hızlıydı. Daha performanslıydı. Nerede hata yaptım merak ediyorum. Sizce sorun nedir?

Belleklerin hızlarını kontrol etmenizi tavsiye ederim. Büyük ihtimal 2 GB olan belleğinizin hızı daha düşük. Çözüm olarak belleğinizin hızını BIOS üzerinden yükseltmeyi deneyebilirsiniz.

Belleklerin hızlarını kontrol etmenizi tavsiye ederim. Büyük ihtimal 2 GB olan belleğinizin hızı daha düşük. Çözüm olarak belleğinizin hızını BIOS üzerinden yükseltmeyi deneyebilirsiniz.
İnsydeH20 Bios'ta Böyle Birşey Yapmayı Pek Bulamadım. ( Biosum İnsydeH20)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı