Çözüldü RAM yükseltmesi sonrası sistem açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MMert_160

Kilopat
Daha fazla  
Selam, B450M Pro, R3 3200G, RX 570, G.Skill 3200MHz 8 GB tek kanal olan bir bilgisayarim var idi, internetten merak edip araştırıp çift kanal RAM'in beni çok rahatlatacagini öğrendim o yüzden 1 tane aynı RAM'den almış bulundum.

Bugün RAM elime ulaştı, bilgisayara taktım BIOS ekranına geldim sağ üstte Memory size: 16000 olarak gözüküyordu bende BIOS'u kapatıp bilgisayarı tekrar açtım ancak bu sefer görüntü alamadım, bilgisayardaki tüm fanlar dönüyor, kulaklığın ışıkları yanıyor ancak klavye farenin ışığı yanmıyor ve ekrana görüntü gelmiyor, şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler.

Çözüm
Selam, B450M Pro, R3 3200G, RX 570, G.Skill 3200MHz 8 GB tek kanal olan bir bilgisayarim var idi, internetten merak edip araştırıp çift kanal RAM'in beni çok rahatlatacagini öğrendim o yüzden 1 tane aynı RAM'den almış bulundum.

Bugün RAM elime ulaştı, bilgisayara taktım BIOS ekranına geldim sağ üstte Memory size: 16000 olarak gözüküyordu bende BIOS'u kapatıp bilgisayarı tekrar açtım ancak bu sefer görüntü alamadım, bilgisayardaki tüm fanlar dönüyor, kulaklığın ışıkları yanıyor ancak klavye farenin ışığı yanmıyor ve ekrana görüntü gelmiyor, şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler.

BIOS'a reset atın.

BIOS'a reset atın.

BIOS pilini çıkarıp 20 saniye kadar bekleyip tekrar takın.

BIOS'a reset atın.

BIOS'a reset atın.

BIOS pilini çıkarıp 20 saniye kadar bekleyip tekrar takın.

Çözüm
Öncelikle iki ramı da söküp slota giren altın renkli yeri silgi ile (tavsiyem varsa mavi faber en az toz bırakan o) güzelce silip sonra ramları teker teker takıp test eder misiniz?

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı