A Archley Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.940 Makaleler 2 Çözümler 30 8 Nisan 2022 #21 391969 dedi: Yok Anadolu lisesi ama sınıfta onlar gibi birkaç kişi var. Üstelik din hocamızda garip bir biçimde neden tutmadığımızı sorguladı. Genişletmek için tıkla... Bizim dinci sormuyor bile köşeye geçip uyuyorum.
391969 dedi: Yok Anadolu lisesi ama sınıfta onlar gibi birkaç kişi var. Üstelik din hocamızda garip bir biçimde neden tutmadığımızı sorguladı. Genişletmek için tıkla... Bizim dinci sormuyor bile köşeye geçip uyuyorum.
fakir pikaçu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 1.818 Çözümler 11 8 Nisan 2022 #22 tryx dedi: Geçmiş olsun hocam. İyi bakın kendinize. Genişletmek için tıkla... Acayip baş ağrısı ve öksürüğüm var. Sanki akciğerlerimde bir şeyler geziyor ama iyi gibiyim. Yataklara düşürmedi en azından.
tryx dedi: Geçmiş olsun hocam. İyi bakın kendinize. Genişletmek için tıkla... Acayip baş ağrısı ve öksürüğüm var. Sanki akciğerlerimde bir şeyler geziyor ama iyi gibiyim. Yataklara düşürmedi en azından.
Shinyapo LXXIV Decipat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.222 Çözümler 4 8 Nisan 2022 #23 fakir pikaçu dedi: Koronalı Genişletmek için tıkla... Hocam muhteşem ifadesini umarım yanlış anlamamışsınızdır. Geçmiş olsun
fakir pikaçu dedi: Koronalı Genişletmek için tıkla... Hocam muhteşem ifadesini umarım yanlış anlamamışsınızdır. Geçmiş olsun
fakir pikaçu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 1.818 Çözümler 11 8 Nisan 2022 #24 Shinyapo LXXIV dedi: Hocam muhteşem ifadesini umarım yanlış anlamamışsınızdır. Geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... Yok yanlış anlamadım. Çok teşekkürler.
Shinyapo LXXIV dedi: Hocam muhteşem ifadesini umarım yanlış anlamamışsınızdır. Geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... Yok yanlış anlamadım. Çok teşekkürler.
T tryx Picopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 869 Çözümler 2 8 Nisan 2022 #25 fakir pikaçu dedi: Acayip baş ağrısı ve öksürüğüm var. Sanki akciğerlerimde bir şeyler geziyor ama iyi gibiyim. Yataklara düşürmedi en azından. Genişletmek için tıkla... Aynı durumu grip şeklinde yaşıyorum hocam. Bol bol dinlenin, suyu bol tüketin hocam. Tekrardan geçmiş olsun.
fakir pikaçu dedi: Acayip baş ağrısı ve öksürüğüm var. Sanki akciğerlerimde bir şeyler geziyor ama iyi gibiyim. Yataklara düşürmedi en azından. Genişletmek için tıkla... Aynı durumu grip şeklinde yaşıyorum hocam. Bol bol dinlenin, suyu bol tüketin hocam. Tekrardan geçmiş olsun.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 8 Nisan 2022 #26 Çok anlamsız geçiyor. Zaman su gibi akıp geçiyor.
fakir pikaçu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 1.818 Çözümler 11 8 Nisan 2022 #27 tryx dedi: Aynı durumu grip şeklinde yaşıyorum hocam. Bol bol dinlenin, suyu bol tüketin hocam. Tekrardan geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Dediklerinizi yapıyorum ama yarın vizelerim başlıyor. Mazeretlerini girerim artık yapacak bir şey yok.
tryx dedi: Aynı durumu grip şeklinde yaşıyorum hocam. Bol bol dinlenin, suyu bol tüketin hocam. Tekrardan geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Dediklerinizi yapıyorum ama yarın vizelerim başlıyor. Mazeretlerini girerim artık yapacak bir şey yok.
D Denji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.949 Çözümler 2 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Nisan 2022 #28 Aç.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 8 Nisan 2022 #29 Uyku işi daha güzel oluyor ramazanda. Normalde aralıksız 7 saat uyuyup dayak yemiş gibi uyanıyordum. Şimdi sahura kadar 4 saat + sahurdan 8'e kadar 4 saat. Eskisine göre çok daha güzel geliyor uyku.
Uyku işi daha güzel oluyor ramazanda. Normalde aralıksız 7 saat uyuyup dayak yemiş gibi uyanıyordum. Şimdi sahura kadar 4 saat + sahurdan 8'e kadar 4 saat. Eskisine göre çok daha güzel geliyor uyku.
2 296181 Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 4.275 Çözümler 8 8 Nisan 2022 #30 Kilo verebilmeyi umuyorum.