3 391969 Kilopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 3.731 Makaleler 1 Çözümler 41 21 Nisan 2021 #11 Half-Life 2 , CS: Source, Prince of Persia serisi, NFS Pro Street, ETS 1 harika oyun. Hepsini benim ejderya(!) bilgisayarımda oynuyorum. Hepsi harika.
Half-Life 2 , CS: Source, Prince of Persia serisi, NFS Pro Street, ETS 1 harika oyun. Hepsini benim ejderya(!) bilgisayarımda oynuyorum. Hepsi harika.
abdurrahman426 Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #12 Made In Turkey dedi: Ne tür olursa olsun yeter ki sarsın ben her türlü oyun oynarım. Genişletmek için tıkla... MB Warband veya fire and sword Half-Life MC Stardew Valley (ilk yarım saat sıkılırsın ama sonra sarıyor) Left 4 Dead Metin2 super mario forever (şaka değil sarıyor) NFS undergraund 2 arkadaşlarınla oynarsan lfs ve CS 1.6 Half-Life
Made In Turkey dedi: Ne tür olursa olsun yeter ki sarsın ben her türlü oyun oynarım. Genişletmek için tıkla... MB Warband veya fire and sword Half-Life MC Stardew Valley (ilk yarım saat sıkılırsın ama sonra sarıyor) Left 4 Dead Metin2 super mario forever (şaka değil sarıyor) NFS undergraund 2 arkadaşlarınla oynarsan lfs ve CS 1.6 Half-Life