RAM'i takınca bilgisayar açılmıyor

Bilgisayarcılar yapmıyor ram bozuk yeni ram al diyor. Garantisi var mıydı arkadaşım? Biz miyiz garanti.

- - - Güncellendi - - -

Şu an bilgisayarında kaç gb ram bulunuyor? Sistemin ney? Kaç bit ?
 
Şu an kafam çok karışık özür dilerim. Fakat hemen vazgeçemiyor insan :) Kendi biriktirip almıştım rami 3-4 ay önce.
Şuan 64 bit windows 8 pro 2Gb ram var.
 
%90 Üretim hatasıdır. Sisteme OC yapmaya kalkmadıysan Garanti ile değişmek zorundalar. Eğer değişmezlerse mahkemeye veririm. Tüketici Mahkemesi başvururum falan diyip biraz korkut hatta biraz daha ileriye git Vatan Mağaza yetkilisine rest çek. Öyle yapınca hemen dize geliyorlar. Sonrada tıpış tıpış yeni ürün ayağına geliyor :D
 
Vatan garanti konusunda uyuzluk yapan bir yer değil (En azından Türkiye standartlarına göre.) Ayrıca sen şanslısın çünkü tek RAM modülüyle bilgisayarı açabilirsin ve tamir süresinde bilgisayarından ayrı kalmazsın. Sorun işlemci gibi bir donanımda olsaydı, başka bir sistemin olmadığı takdirde bir süreliğine işinden gücünden kalacaktın.
 
Merhabalar benim sorunum da benzer, fakat sıkıntı remde değil iki adet 4 gb lık ram bulunmakta birini çıkarınca pc çalışıyor, ram leri tek tek denedim ne slotlarda ne ramler de bir problem yok lâkin aynı anda çalışmıyorlar. Kasayı 10 yıl önce aldım 3 yıl öncede güncelledim, Bu durum bir anda oldu yaşıyan veya bilen var ise yardimci olabilir mi?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı