- Makaleler
- 30
Donanım arızası olmak zorunda değil, sürücü hatası bile olabilir.Aynen hocam biz de RAM'e kilitlendik ama işlemci de RAM arızası gibi gözüküyor olabilir.
Donanım arızası olmak zorunda değil, sürücü hatası bile olabilir.Aynen hocam biz de RAM'e kilitlendik ama işlemci de RAM arızası gibi gözüküyor olabilir.
Merhaba tabii. Bunlar son 2 günde gördüğüm mavi ekranlar. Birkaçı Windows kurmaya çalışırken ve kurarken oldu mavi-ekranlar-comp.zipSorunun RAM olduğu kesin mi? Mavi ekran raporunu atabilir misin Google Drive üzerinden?
Ekran görüntüleri değil, minidump dosyaları lazım.Merhaba tabii. Bunlar son 2 günde gördüğüm mavi ekranlar. Birkaçı Windows kurmaya çalışırken ve kurarken oldu mavi-ekranlar-comp.zip
Yani öyle olması en güzeli olur gerçekten de umarım dediğin gibi olur hocam. Bugün bir bilgisayarcı tanıdığım ile sıfırdan Windows kuracağız ben ona bırakacağım o kursun. Yani hatanın bende olmasını tercih ederim en ivedi çözüm için.Donanım arızası olmak zorunda değil, sürücü hatası bile olabilir.
Ekran görüntüleri değil, minidump dosyaları lazım.
Minidump Dosyalarını Paylaşın
Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi ekran hatalarının nedenini öğrenebiliriz. Minidump dosyaları C:\Windows\Minidump klasöründe bulunur ve DMP uzantılıdır. Bu dosyaları sizden istediğimizde...www.technopat.net
Yakın zamanda kontrol edeceğim, dönüş yaparım.Yani öyle olması en güzeli olur gerçekten de umarım dediğin gibi olur hocam. Bugün bir bilgisayarcı tanıdığım ile sıfırdan Windows kuracağız ben ona bırakacağım o kursun. Yani hatanın bende olmasını tercih ederim en ivedi çözüm için.
Merhaba minidump dosyalarını buldum. Sistemde görebildiğim tüm sıkıntılı şeyleri düzelttim ve driversız bir şey bırakmadım. Az önce sistem kararlılık testi yaptım. 10 dakika boyunca AIDA64'te mavi ekran vermedi. Testi durdurdum 1 dakika sonra mavi ekran verdi. minidump – Google Drive
Yakın zamanda kontrol edeceğim, dönüş yaparım.
@qlok
Windows kurduktan sonra herhangi bir sürücü kurulumu yapmış mıydın?
Senden şu sürücüleri kurmanı isteyeceğim:
Başka mavi ekranlar alırsan onları da kontrol edelim.
Bilgisayarda iCUE yazılımı mevcut mu?Evet anakartın sitesinde yer alan tüm sürücüleri kurmuştum. Şimdi bunları da kurdum ama ne yazık ki yine mavi ekran verdi 060323-4296-01.dmp
Bilgisayarda iCUE yazılımı mevcut mu?
Bir de eğer kuruluysa tüm overclock ve HWMonitor gibi sensör okuma yazılımlarını kaldırmanı isteyeceğim.
hocam bios'u sıfırladım ramlerde hata vermedi çok garip... O lur dediklerini kurmuştum şu an bir akışına bıraktım mavi ekran verecek mi bekliyorum. Her şey için teşekkürlerBilgisayarda iCUE yazılımı mevcut mu?
Bir de eğer kuruluysa tüm overclock ve HWMonitor gibi sensör okuma yazılımlarını kaldırmanı isteyeceğim.
Hocam ne yazık ki yine mavi ekran aldım. Paylaştım. Bu kısımda nedeni gözüküyor mu? 060323-4546-01.dmpBilgisayarda iCUE yazılımı mevcut mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.