RAM'ler 3000 MHz olmuyor

İbrahim Gök

Centipat
RAM'ler 3000 MHz destekliyor. BIOS'dan 2933 yaptım. Bilgisayarı açtım. Görev yöneticisinden performans oradan da belleğe baktım. Ama resim de de göründüğü üzere 2667 olarak görünüyor.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    4,7 KB · Görüntüleme: 147
Son düzenleyen: Moderatör:
images.jpeg

Hocam yukarda XMP görüyorsunuz. Açıp profil 1 yapıp DRAM frekansı 3000 yapın olacaktır. Olmazsa FCLK 1500 yapıp deneyin. Tavsiyem o RAM'ler rahatlıkla 3200 MHz OC olacaktır. O frekansları deneyebilirsiniz.

Eki Görüntüle 515342
Hocam yukarda XMP görüyorsunuz. Açıp profil 1 yapıp DRAM frekansı 3000 yapın olacaktır. Olmazsa FCLK 1500 yapıp deneyin. Tavsiyem o RAM'ler rahatlıkla 3200 MHz OC olacaktır. O frekansları deneyebilirsiniz.
Yaptım PC yeniden başladı ve kurtarma diye mavi bir ekran geldi ne yapacağım açılmıyor PC

PC hiç açılmıyorsa BIOS sıfırlayın. Bilgisayardan elektriği kesip BIOS pilini çıkarın. Sonra güç tuşuna birkaç kez basın. Pili takıp açın. B450M VDH modelinden RAM frekansı sorunu olmaması lazım. Tek modül takarak dener misiniz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı