Karındeşen Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 3.193 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer 4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #11 Samsung C die. 3200 15-12-18-18-36 yapabilirsiniz veya 3466+ daha o.c edebilirsiniz. @405668.
SasiranKedi Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 570 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #12 Karındeşen dedi: Hocam buraya SS olarak bıraksanız veya hızlı resime yükleseniz, açılmıyor da. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de anakartım A320M A-PRO (OC) bunlarda oluyor mu RAM frekansı arttırma.
Karındeşen dedi: Hocam buraya SS olarak bıraksanız veya hızlı resime yükleseniz, açılmıyor da. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de anakartım A320M A-PRO (OC) bunlarda oluyor mu RAM frekansı arttırma.
Karındeşen Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 3.193 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer 4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #13 SasiranKedi dedi: Hocam bir de anakartım A320M A-PRO (OC) bunlarda oluyor mu RAM frekansı arttırma. Genişletmek için tıkla... Evet oluyor.
SasiranKedi dedi: Hocam bir de anakartım A320M A-PRO (OC) bunlarda oluyor mu RAM frekansı arttırma. Genişletmek için tıkla... Evet oluyor.
SasiranKedi Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 570 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #14 Sağ olun. Karındeşen dedi: Evet oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Click BIOS Lite da nereden yapacağım bu yeni BIOS'u tam olarak çözemedimde. Son düzenleme: 30 Ocak 2022
Sağ olun. Karındeşen dedi: Evet oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Click BIOS Lite da nereden yapacağım bu yeni BIOS'u tam olarak çözemedimde.
Karındeşen Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 3.193 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer 4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #15 SasiranKedi dedi: Hocam Click BIOS Lite da nereden yapacağım bu yeni BIOS'u tam olarak çözemedimde. Genişletmek için tıkla... Direk X.M.P de de kullanabilirsin. Bios'u bir atma şansın var mı? @405668 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SasiranKedi dedi: Hocam Click BIOS Lite da nereden yapacağım bu yeni BIOS'u tam olarak çözemedimde. Genişletmek için tıkla... Direk X.M.P de de kullanabilirsin. Bios'u bir atma şansın var mı? @405668 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SasiranKedi Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 570 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #16 Karındeşen dedi: Direk XMP'de de kullanabilirsin. BIOS'u bir atma şansın var mı? @405668 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu şekilde görsel 2'deki ayarlardan sadece en üstteki değişiyor diğerlerini değiştiremiyorum. Dosya Ekleri 1111.jpg 114,5 KB · Görüntüleme: 38 2222.jpg 85,4 KB · Görüntüleme: 38
Karındeşen dedi: Direk XMP'de de kullanabilirsin. BIOS'u bir atma şansın var mı? @405668 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu şekilde görsel 2'deki ayarlardan sadece en üstteki değişiyor diğerlerini değiştiremiyorum.
Karındeşen Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 3.193 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer 4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #17 SasiranKedi dedi: Bu şekilde görsel 2'deki ayarlardan sadece en üstteki değişiyor diğerlerini değiştiremiyorum. Genişletmek için tıkla... @BerkayZ87.
SasiranKedi dedi: Bu şekilde görsel 2'deki ayarlardan sadece en üstteki değişiyor diğerlerini değiştiremiyorum. Genişletmek için tıkla... @BerkayZ87.
Djibril Cisse Decapat Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 425 Çözümler 3 30 Ocak 2022 #18 SasiranKedi dedi: Bu şekilde görsel 2'deki ayarlardan sadece en üstteki değişiyor diğerlerini değiştiremiyorum. Genişletmek için tıkla... Advanced DRAM içinde XMP bölümü vardı yanılmıyorsam
SasiranKedi dedi: Bu şekilde görsel 2'deki ayarlardan sadece en üstteki değişiyor diğerlerini değiştiremiyorum. Genişletmek için tıkla... Advanced DRAM içinde XMP bölümü vardı yanılmıyorsam
SasiranKedi Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 570 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #19 Djibril Cisse dedi: Advanced dram içinde XMP bölümü vardı yanılmıyorsam. Genişletmek için tıkla... XMP en baştaki yerde.
Djibril Cisse dedi: Advanced dram içinde XMP bölümü vardı yanılmıyorsam. Genişletmek için tıkla... XMP en baştaki yerde.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.772 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #20 Değeri direkt Auto yazısının üstüne yazacaksın, o zaman değişiyor.