RAM'ler Dual şeklinde takılınca RX 570 GPU'nun fanları dönmüyor

0ndrylmz

Decapat
Daha fazla  
i7 6700K.
Z170a Gaming M5.
RX 560 2 GB.
Olay garip RAM'leri Dual slotlara taktığımda ekran kartımım pervane dönmüyor çalışmıyor sadece çok ufak kendini zorluyor çalışmak için fakat
3-4 slota taktığımda çalışıyor.
Bir garip olan ise, Dual takıp başka ekran kartı taktığımda çalışıyor sebebi ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
i7 6700K.
Z170a Gaming m5.
RX 560 2 GB.
Olay garip RAM'leri Dual slotlara taktığımda ekran kartımım pervane dönmüyor çalışmıyor sadece çok ufak kendini zorluyor çalışmak için fakat.
Bir garip olan ise, Dual takıp başka ekran kartı taktığımda çalışıyor sebebi ne olabilir?

Yük altındayken çalışıyor mu peki?

i7 6700K.
Z170a Gaming M5.
RX 560 2 GB.
Olay garip RAM'leri Dual slotlara taktığımda ekran kartımım pervane dönmüyor çalışmıyor sadece çok ufak kendini zorluyor çalışmak için fakat
Oyun oynarken test eder misin bir de.

Yani testi edemem zaten dual taktığımda ekran kartı dönmüyor çalışmıyor, 3-4 yaptığımda çalışıyor. Bir tek 3-4 taktığımda deneyebilirim fpsim zaten yüksek fakat dual takarsam Daha verimli olacağını okumuştum
Hocam ramler dual olunca ekran kartı aygıt yöneticisinden görünmüyor mu? Görünüyorsa oyun testi yaparken illa fanlar döner.

Hocam ramler dual olunca ekran kartı aygıt yöneticisinden görünmüyor mu? Görünüyorsa oyun testi yaparken illa fanlar döner.
Kral anlatamadım sanırım ramleri 2-4 takıp pcye start verdiğimde ekran kartım çalışıymıyor pervaneler dönmeye zorluyor ama dönmüyor yani çalışmadan nasıl bakabilirim ki

Kral anlatamadım sanırım ramleri 2-4 takıp pcye start verdiğimde ekran kartım çalışıymıyor pervaneler dönmeye zorluyor ama dönmüyor yani çalışmadan nasıl bakabilirim ki
Hocam dönmeye zorlasın bir şey olmaz. İllahi fanların dönmesine gerek yok hocam oyuna girdikten sonra dönmüyorsa sorun vardır, ekran kartı fanları genelde dönmez ağır yük altında olmadığı halde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı