RAM'lerden biri bozulursa ne yapılmalı?

StrainGauGe

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci[Üniversite]
Arkadaşlar elimde Corsair Vengeance LPX 2x8 GB 3200 MHz RAM vardı. Bunlardan bir tanesi bozuldu. Şimdi 2x8 GB alıp yaşayanla beraber 3 RAM şeklinde mi kullansam yoksa bunu direkt satsam mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
tek başına ram almak ikili paket halinde almaktan ekonomik anlamda verimsiz.
Ram'inizin en ucuz 2'li satılanı 1700 TL iken,
Burada 1 tanesi 650 TL. Şimdi bana 2'li almanın artısını söylermisiniz?

RAM'inizin en ucuz 2'li satılanı 1700 TL iken,
Burada 1 tanesi 650 TL. Şimdi bana 2'li almanın artısını söyler misiniz?

Her site veya mağaza aynı fiyattan koymuyor. Belki de indirimli. Arkadaşın baktığı modelde boyle durum olabılır.

Ram'inizin en ucuz 2'li satılanı 1700 TL iken,
Burada 1 tanesi 650 TL. Şimdi bana 2'li almanın artısını söylermisiniz?
akakçe de bu firmalar yok ne yazık ki göremedim.

Her site veya mağaza aynı fiyattan koymuyor. Belki de indirimli. Arkadaşın baktığı modelde boyle durum olabılır.
insanların kavga eder gibi yardım etmesi çok sinir bozucu dimi ?

insanların kavga eder gibi yardım etmesi çok sinir bozucu dimi ?
Kavga? Bu kavga ve ya şiddetli bir konuşma türü değil ki? Ben normal bir biçimde konuştum. Size "Sen kafamı buluyorsun benimle akaçeye girip ramini yazamyacak kadar aciz misin?" Diyebilirdim normal bir biçimde konuştum. Okuma tonunuza göre değişir ben bunu klavyede sakin bir biçimde yazdım.

Kavga? Bu kavga veya şiddetli bir konuşma türü değil ki? Ben normal bir biçimde konuştum. Size "Sen kafamı buluyorsun benimle akaçeye girip RAM'ini yazamyacak kadar aciz misin?" Diyebilirdim normal bir biçimde konuştum. Okuma tonunuza göre değişkr ben bunu klavyede sakin bir biçimde yazdım.

Yazarken aklıma gelmeyen ama anlatmak istediğimde bu. Biz sakin bir biçimde yazıyoruz ama dışarıdan agresifçe olabiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı