E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 26 Aralık 2023 #1 RAM'lerim çalışıyor mu nasıl anlarım? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Aralık 2023
KS KS E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 26 Aralık 2023 #31 Jesus Wicked dedi: Yeniden başlat PC'yi. Tekrar Power testi yap. Genişletmek için tıkla... @Jesus Wicked sonuçlara baktınız mı? Kusura bakmayın'da durumu cidden çözmek istiyorum. emirhannk dedi: Eki Görüntüle 2065097 Hocan sorun Power'da mı sizce? Genişletmek için tıkla...
Jesus Wicked dedi: Yeniden başlat PC'yi. Tekrar Power testi yap. Genişletmek için tıkla... @Jesus Wicked sonuçlara baktınız mı? Kusura bakmayın'da durumu cidden çözmek istiyorum. emirhannk dedi: Eki Görüntüle 2065097 Hocan sorun Power'da mı sizce? Genişletmek için tıkla...
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.168 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #32 emirhannk dedi: @Jesus Wicked sonuçlara baktınız mı? Kusura bakmayın'da durumu cidden çözmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği testi de yap.
emirhannk dedi: @Jesus Wicked sonuçlara baktınız mı? Kusura bakmayın'da durumu cidden çözmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği testi de yap.
KS KS E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 26 Aralık 2023 #33 Jesus Wicked dedi: Arkadaşın dediği testi de yap. Genişletmek için tıkla... Ne yapacağım burada? CEO of SK Hynix dedi: Attığın fotoğrafta işlemci kaynaklı hatalar gözüküyor. Genişletmek için tıkla...
Jesus Wicked dedi: Arkadaşın dediği testi de yap. Genişletmek için tıkla... Ne yapacağım burada? CEO of SK Hynix dedi: Attığın fotoğrafta işlemci kaynaklı hatalar gözüküyor. Genişletmek için tıkla...
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.776 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 26 Aralık 2023 #34 emirhannk dedi: Eki Görüntüle 2065665 Ne yapacağım burada? Genişletmek için tıkla... Options sekmesinden Torture Test seç, açılan ekranda da Small FFTs'i tikleyip çalıştır. Options sekmesinde değilse Advanced sekmesindedir.
emirhannk dedi: Eki Görüntüle 2065665 Ne yapacağım burada? Genişletmek için tıkla... Options sekmesinden Torture Test seç, açılan ekranda da Small FFTs'i tikleyip çalıştır. Options sekmesinde değilse Advanced sekmesindedir.
KS KS E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 26 Aralık 2023 #35 CEO of SK Hynix dedi: Options sekmesinden torture test seç, açılan ekranda da small Ffts'i tikleyip çalıştır. Options sekmesinde değilse Advanced sekmesindedir. Genişletmek için tıkla... Kaç dakika sürer bu?
CEO of SK Hynix dedi: Options sekmesinden torture test seç, açılan ekranda da small Ffts'i tikleyip çalıştır. Options sekmesinde değilse Advanced sekmesindedir. Genişletmek için tıkla... Kaç dakika sürer bu?
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.776 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 26 Aralık 2023 #36 emirhannk dedi: Kaç dakika sürer bu? Genişletmek için tıkla... Hata vermediği sürece devam eder. Test sekmesinden manuel olarak durdurabilirsin. 20-30 dakika test etmen yeterli üstünkörü kontrol etmek için.
emirhannk dedi: Kaç dakika sürer bu? Genişletmek için tıkla... Hata vermediği sürece devam eder. Test sekmesinden manuel olarak durdurabilirsin. 20-30 dakika test etmen yeterli üstünkörü kontrol etmek için.
KS KS E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 26 Aralık 2023 #37 CEO of SK Hynix dedi: Hata vermediği sürece devam eder. Test sekmesinden manuel olarak durdurabilirsin. 20-30 dakika test etmen yeterli üstünkörü kontrol etmek için. Genişletmek için tıkla... Normal mi sizce? Düzgün mü? Düzgün ise kapatıcağım.
CEO of SK Hynix dedi: Hata vermediği sürece devam eder. Test sekmesinden manuel olarak durdurabilirsin. 20-30 dakika test etmen yeterli üstünkörü kontrol etmek için. Genişletmek için tıkla... Normal mi sizce? Düzgün mü? Düzgün ise kapatıcağım.
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.776 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 26 Aralık 2023 #38 emirhannk dedi: Eki Görüntüle 2065697 Normal mi sizce? Düzgün mü? Düzgün ise kapatıcağım. Eki Görüntüle 2065708 Genişletmek için tıkla... Bu sekmede hata göremedim. Diğer sekmelerde de yoksa sorun yoktur. PSU kaynaklı gibi gözüküyor.
emirhannk dedi: Eki Görüntüle 2065697 Normal mi sizce? Düzgün mü? Düzgün ise kapatıcağım. Eki Görüntüle 2065708 Genişletmek için tıkla... Bu sekmede hata göremedim. Diğer sekmelerde de yoksa sorun yoktur. PSU kaynaklı gibi gözüküyor.
KS KS E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 26 Aralık 2023 #39 CEO of SK Hynix dedi: Bu sekmede hata göremedim. Diğer sekmelerde de yoksa sorun yoktur. PSU kaynaklı gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Hocam zaten PSU da coil whine vardı ve bunu nasıl tarif edeyim?
CEO of SK Hynix dedi: Bu sekmede hata göremedim. Diğer sekmelerde de yoksa sorun yoktur. PSU kaynaklı gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Hocam zaten PSU da coil whine vardı ve bunu nasıl tarif edeyim?
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.776 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 26 Aralık 2023 #40 emirhannk dedi: Tamamdır teşekkürler. Hocam zaten PSU da coil whine vardı ve bunu nasıl tarif edeyim? Genişletmek için tıkla... OCCT power testindeyken ortadaki istatistik kısmında 12V, 5V, 3.3V değerleri nasıl oluyor? Eğer 12V, 5V ve 3.3V'ın çok altına düşüyorsa sıkıntı vardır. Yaşadığın sorunları, stres testinde verdiği hataları vs. belirterek yollayabilirsin.
emirhannk dedi: Tamamdır teşekkürler. Hocam zaten PSU da coil whine vardı ve bunu nasıl tarif edeyim? Genişletmek için tıkla... OCCT power testindeyken ortadaki istatistik kısmında 12V, 5V, 3.3V değerleri nasıl oluyor? Eğer 12V, 5V ve 3.3V'ın çok altına düşüyorsa sıkıntı vardır. Yaşadığın sorunları, stres testinde verdiği hataları vs. belirterek yollayabilirsin.