Rampage 24,5" RM-240 FLOW 240Hz VS ASUS ROG STRIX 23.8" XG248Q

İyi görüntü vereceği kesin de performans olarak da iyi mi TN'e göre?
Elbette ki iyi, ASUS'un AOC'un ve Viewsonic gibi çoğu markanın panelini Samsung üretiyor. Samsung'un 144Hz+ monitörlerinin hepsinde anti-ghosting giriş gecikme önleyici modları panelin kartına yazılı olarak halihazırda zaten geliyor. TN olayı biraz abartı, TN kullanmayı da saçmalık olarak buluyorum zaten, gözünüze yazık. IPS (FAST or NOT) > VA > TN. Kısaca TN başarısız bir girişim, tüm firmalar IPS ve VA'yı geliştirme derdindeler şuan. IPS'e yönelmeni öneririm, bende 144Hz VA Samsung Curved QLED monitör var, keşke imkanım olsaydı ve aldığım dönemde 280Hz IPS monitör olsaydı, hiç düşünmeden alırdım.

Yalnız ben soruya hala cevap alamadım. Performans olarak bu iki monitör arasında fark var mı yok mu?

Panel ve malzeme kalitesi farkı var 1 sene sonra yeni monitör alabilirseniz Rampage alın.Bir monitöre bu kadar para verip Rampage almayın.

- 1 sene sonra Rampage monitöre ne olacak?
- Panel farkı dediğiniz panel farkı performans açısından ne gibi farklılıklara sahip? Bunu soruyorum zaten. Panelin farklı olduğundan ben de haberdarım zaten. İkisi de TN bu arada. Sadece üretenleri farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…