P passat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 5.228 Makaleler 8 Çözümler 11 27 Ekim 2020 #11 frukoin dedi: Eki Görüntüle 717196 RGB olan kısmın üzerindeki tel kısım paslanmış. Siyah boya sökülmüş ve onun yerini pas kahverengisi almış. Garanti kapsamında mıdır bu? Daha önce başına gelen var mı? Genişletmek için tıkla... Garanti kapsamındadır bence hocam. Bir şansınızı deneyin. 647624518 dedi: Bu yüzden ucuz etin yahnisini yemeyeceksiniz hocalarım. Genişletmek için tıkla... Çok doğru diyorsun reis. SN-R9 almıştım dün memnunum diyerek şom ağzımı açtım ... Bugün sol tarafı sallanmaya başladı. (Alalı 3 gün oldu.)
frukoin dedi: Eki Görüntüle 717196 RGB olan kısmın üzerindeki tel kısım paslanmış. Siyah boya sökülmüş ve onun yerini pas kahverengisi almış. Garanti kapsamında mıdır bu? Daha önce başına gelen var mı? Genişletmek için tıkla... Garanti kapsamındadır bence hocam. Bir şansınızı deneyin. 647624518 dedi: Bu yüzden ucuz etin yahnisini yemeyeceksiniz hocalarım. Genişletmek için tıkla... Çok doğru diyorsun reis. SN-R9 almıştım dün memnunum diyerek şom ağzımı açtım ... Bugün sol tarafı sallanmaya başladı. (Alalı 3 gün oldu.)
Spongeboimebob Hectopat Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 571 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #12 Lyrinx dedi: Çok pis Genişletmek için tıkla... Leş gibi olduğunu itiraf ediyorum ama zaten kullanmadığım fareyi de silmeye falan üşendim biraz. ableben dedi: Açık yarama değdi. Nasıl başardığım ben de kalsın. Genişletmek için tıkla... Ne yaptın yaladın mı fareyi?
Lyrinx dedi: Çok pis Genişletmek için tıkla... Leş gibi olduğunu itiraf ediyorum ama zaten kullanmadığım fareyi de silmeye falan üşendim biraz. ableben dedi: Açık yarama değdi. Nasıl başardığım ben de kalsın. Genişletmek için tıkla... Ne yaptın yaladın mı fareyi?
ableben Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 2.364 Çözümler 5 27 Ekim 2020 #13 Spongeboimebob dedi: Leş gibi olduğunu itiraf ediyorum ama zaten kullanmadığım fareyi de silmeye falan üşendim biraz. Ne yaptın yaladın mı fareyi? Genişletmek için tıkla... Açık yaramı soyulmuş "demiri" ile harmanladım.
Spongeboimebob dedi: Leş gibi olduğunu itiraf ediyorum ama zaten kullanmadığım fareyi de silmeye falan üşendim biraz. Ne yaptın yaladın mı fareyi? Genişletmek için tıkla... Açık yaramı soyulmuş "demiri" ile harmanladım.