Rampage Drop Plus mikrofon kapalı iken mikrofondan dip ses geliyor

  • Konuyu başlatan Axii
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.589
Katılım
14 Haziran 2016
Mesajlar
2.136
Makaleler
8
Çözümler
12
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Freelancer Filmmaker
Selam, Drop Plus kulaklığımda mikrofonda dip ses sorunu iyice arttı. Şöyle bir deney yaptım, Audacity üzerinden kayıt açtım, dip ses geliyordu, mikrofonu kapatma tuşuna bastım ve hala dip ses geliyordu. Sizin daha iyi anlamanız için video koyacağım. Sizce nasıl çözebilirim? Discord'da falan her yerde olmaya başladı bu sorun. Driverlar yüklü.


Garantiye yollasam değişim yaparlar mı sizce? Kutusu Sürat Kargo tarafından kırık geldi sadece, çok temiz kullandım.

@246941 sizde vardı sanırım bu kulaklıktan. Sizde hiç dip ses sorunu oldu mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanlanlardan biri sadece Audacity'de oluyor yazmıştı.

Daha önceden ben yazmıştım sosyaldeyken, fakat şu anda tüm programlarda oluyor.
Ek olarak DVD kalitesinde.
Değişim alırlar mı sizce?
 
Selam, drop Plus kulaklığımda mikrofonda dip ses sorunu iyice arttı. Şöyle bir deney yaptım, Audacity üzerinden kayıt açtım, dip ses geliyordu, mikrofonu kapatma tuşuna bastım ve hala dip ses geliyordu. Sizin daha iyi anlamanız için video koyacağım. Sizce nasıl çözebilirim? Discord'da falan her yerde olmaya başladı bu sorun. Driverlar yüklü.


Garantiye yollasam değişim yaparlar mı sizce? Kutusu Sürat Kargo tarafından kırık geldi sadece, çok temiz kullandım.

@246941 sizde vardı sanırım bu kulaklıktan. Sizde hiç dip ses sorunu oldu mu?

Yanlış bir şey yapmadıysan ve sana böyle geldiyse kulaklıkta teknik arıza vardır ve düzeltemezsin. Sana böyle mi geldi sonradan mı oldu?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı