Rampage etx 750 Watt 80+ Gold PSU nasıldır?

Arkadaşlar. Şu bu... Tamam da bunların fiyatı nedir? Bu iyi bu kötü... Tamam da bunun için vereceğiniz fiyat nedir? Fazladan kaç saatlik çalışmanızı, kaç günlük kazancınızı vereceksiniz bu ürüne? Bu ürünün yaptığı iş, diğerinden hakikaten fazladan 3 gün mesai yapmanıza değiyor mu mesela? İşin biraz da burasından bakıyorum ben. Yoksa Gold sertifikası olan PSU'lar birbirinden çok da farklı değil... PSU'ya şu marka olsun diye fazladan 300 TL vereceğime gider CPU'yu 300 TL pahalı alırım şahsen ille de harcamam gerekiyor ise o parayı. Ya da RAM'ı 1CL daha düşüğünden seçerim. En azından elle tutulur, gözle görülür bir faydası olur bana...

ETX-750'de hakikaten F/P bir üründü vaktiyle. Kalitesinde bir sıkıntı yok anlamında yaptım yorumumu. Şu an piyasaya bakın, daha ucuza, daha güzel F/P ürün var ise tabii ki onu tercih etmek en mantıklısı. Zaten 750W normal kullanıcı için çok çok fazla. Birden çok ekran kartı falan kullanmayacaksanız israf zaten 750W direkt olarak. Ben tek ETX-750 ile 5 ekran kartı besledim...

Nedense konuşmanız çok ikna edici geldi bana :D Ben de PSU konusunda bir türlü karar veremedim, fakat bütçe olarak bana tuzlu geldi bu PSU. Bunun dışında tavsiye edebileceğiniz uygun fiyatlı bir 650-750W arası bir PSU var mı?
 
1.5 yılını dolduruyor bende şuana kadar en ufak bir problem çıkmadı. Rampage marka olduğu için haliyle bir önyargı var ürüne karşın ama dediğim gibi hiç sorun çıkarmadı. Oldukça verimli bir PSU. Tek kötü noktası kabloları oldukça kalın ve modüler olmadığı için kablolamada pek imkan tanımıyor.
 
Konuyu hortlatayım.rx6600 ekran kartı aldım ve 550w +80 bronz psum var ve ekran kartına ucu ucuna yettı.Bende arastırıyorum 1 haftadır ve bugun bu psu karsıma cıktı.Hepsiburadada 699 tl ye son 1 tane kalmıstı hemen aldım.Ben aldıktan sonra fiyatı 2.en ucuz satıcıda su anda 1798 tl.Evde oyun ıcın kullanıyorum pc yı,bu psu fazla gelecek ama bu fıyata bulmusken gozum kapalı aldım.Ilerısı ıcınde yatırım oldu.Alan herkesde memnun kalmıs,yorumlardan anladıgım bu.Yarın gelecek buyuk ıhtımal takıp gorecegım.
 
7 senedir kullanıyorum 500+ watta geçen hafta ürünü servise göderip tüm bakımlarını yaptırdım bi 10 sene daha götürür.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı