Rampage fare ve kulaklık aldım, nasıldır?

2 gün sonra bozulmasını istemiyorsanız iade edin. Paranıza yazık.

Yorumunuz abartılı ben hiç kullanmadım ama kullanan kişileri tanıyorum. Corsair hyperX gibi kaliteli bir marka olmasada çöp gibi davranılacak kadar kötü değil. Kesinlikle satın alınacak ürünler.

iyi etmişsin. bendede rampage kulaklık var senin aldıkların da iyi bence
arkadaşın yorumunu abartılı buldum.

Arkadaşlar evet malzeme kalitesi diğer daha üst düzey ve pahalı ürünler gibi değil ancak düzgün ve özenli bir kullanım süresince kimse için sorun çıkarmayacak ürünlerdir bunlar. Ben 5 yıldır Trust marka bir kulaklık kullanıyorum. Padlerdeki kaplamalar yeni dökülmeye başladı.

Yorumlarınız için teşekkürler
Burda ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem ama madem öyle Rampage nedrn var ki? Bir şey yapabiliyorlar ki hala ayakta ve devam ediyor...

Son düzenleme:
Yorumlarınız için teşekkürler

Burda ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem ama madem öyle Rampage nedrn var ki? Bir şey yapabiliyorlar ki hala ayakta ve devam ediyor...

Aynı fiyat bandındaki ürünler, birinin diğerinden tek artısı RGB. Ürün kalitesi, marka garantisi vb. şeyler Logitech'in çok büyük artısı var bu üründe. Fakat RGB'ye kanan birisi alıyor 3-4 ay sonrasında bir sorun yaşadığında problemin çözülmesi çok zor büyük bir ihtimalle ürün elinde patlıyor. Logitech firması ise üzerinden 1.5 - 2 yıl geçmiş olsa bile bir sorun yaşadığında mail atıyorsun durumu anlatıyorsun gerekiyorsa sana yenisini veya üst modelini yolluyor sen hatalısın umrumuzda değilsin demiyor diğer firmalar gibi. Diğer markalarda bilinçsiz kullanıcı için çocuk oyuncağı zaten göz boyamaktan kolay ne var. Burda MSI kulaklıklar için Cloud2'den iyi diyenleri gördüm ben ve buna gerçekten inanıyorlar. Aynı fiyata veya çok az fiyat farkı olup daha kaliteli ürünler bulunabiliyor ama insanların genelinin umrumda olmuyor çünkü anlamıyor.

Yurtta arkadaş Everest RGB'li fare almış baya fareyi tutup kullanamıyordum bile, o kadar kötü bir ergonomik yapısı vardıki ama o alışmış artık.

Bu forumda kimse ürünlerin pazarlamacısı değil, alan kişiye herkes yol göstermek istiyor pişman olacağı ürün almaması hakkında yardımcı olmaya çalışıyor bazıları anlıyor bazıları oralı olmuyor. Umarım uzun zaman problemsizce kullanırsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…