Hediye Rampage Forte-Y

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katıldım.

Ancak ihtiyacı olan birine vermek istiyorsanız ben her zaman burdayım 🙃
3-4 yıldır A101'den aldığım 10TL'lik kablolu ile yetinmeye çalışıyorum. Birinin silikonu gitti. Arkadan hafif "dıııı" sesleri başladı. Artık dandikler diye de onlardan almak istemiyorum. Yenilerine de o kadar para veremem. Daha doğrusu Rampage gibi bir ürüne veremem.

Çekiliş konusuna gelirsek: Eğer hala yapmak istiyorsanız. Google üzerinden "Çekiliş Yap" diye yazarsanız karşınıza siteler çıkar. Oraya burdan katılan kullanıcıların isimlerini kopyalayıp yapıştırın ve sonrasında seçimi başlatın.

Benim durumum böyle. Çekiliş olursa umarım ihtiyacı olan birine çıkar.

Bu kulaklığı zamanında almıştım ve yaklaşık 6 ay kadar kullandıktan sonra mikrofonu bozuldu, ben de garantiye gönderdim ve bana sıfırını yolladılar ancak o zamandan beri hiç kullanmadım ve rafta öylece duruyor çünkü başka kulaklık kullanıyorum. Ara ara satmayı düşündüm ancak üşendim ve şimdi aklıma geldi, buradan bir arkadaşımda hediye etmek istiyorum ama gerçekten ihtiyacı olan birine hediye etmek istiyorum. Çekilişi nasıl yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Not: Yukarıda belirttiğim gibi ürün sıfırdır, yani hijyen açısından şüpheniz olmasın, garantiden geldiğinden beri sadece açıp test etmiştim sonra geri kaldırım rafa.

Katıldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı