Rampage Fury X alınır mı?

Ön yargıyı kıracağını düşünüyorsanız gidin alın, burada da milletin zamanını boşa atmayın. Yardımcı olmak istiyoruz "Ön yargıları kıracağını düşünüyorum" diyorsunuz. Hoş değil. 2 ay sonra sağ/sol kılaklıktan ses gelmiyor diye konu açarsanız o zaman görürüm ben sizi.
Klasik Technopat. Adamlar en kaliteli malzemeleri de kullansalar, bu fiyata "rempeyc" alınmaz dersiniz. Şaşırmadım.
O fiyata Corsair var sence bu alınır mı? Çok sevmiyorsanız gidebilirsiniz.

Birkaç hafta sonra bozulmassa da ben görürüm sizi. Burası bir forum, eleştiriye açık değilseniz siz gitmelisiniz bence.

Eleştiriye açık olmasaydım daha farklı konuşurdum.
Ötesi sanırım küfür, pek fark olacağını sanmıyorum. Zaten "çok sevmiyorsanız gidebilirsiniz" gibi kalıplar önyargıyı engellemek yerine besliyor. Ayrıca bugüne kadar bir Corsair bozulduğunda hiç "al işte her zamanki Corsair" gibi ifadeler kullanıldığını görmedim. Kibar bir şekilde garantiye yollayın deniliyor. Aynısı Rampage'e söylenmiyor. Hem şöyle düşünün, ülkemizde bir sürü oyuncu ekipman müşterisi mevcut. Binlerce kişi aldığına göre, 7-8 şikayet gayet iyi sayılabilir.

Keşke 7-8 şikayetle kalsa. Ayrıca ben bu konuda ve bu forumda hiç küfretmedim. Bu konu için de küfretmem. Garanti konusuna gelirsek, Corsair ilhileniyor da o yüzden garantiye gönderiz diyorlar. Rampage'e desek biyük ihtimal doğru dürüst konuşacak birini bile bulamazsınız.

550 TL rempeyce verilmez. 50 TL daha arttırırsanız bütçeyi Arctis 3 alabilirsiniz.
hocam teknoloji hakkında gram bilginiz yok, gidin bir araştırın bence.
O fiyata Corsair HS60 var iken Rampage almak, paranızın büyük bir kısmını çöpe atmak olur.
direk marka kıyaslama, git özelliklere bir bak. Kullananlar var ve memnun(furylevel discord)

hocam teknoloji hakkında gram bilginiz yok, gidin bir araştırın bence.

direk marka kıyaslama, git özelliklere bir bak. Kullananlar var ve memnun(furylevel discord)
Gram bilginiz yok diyen adama bak, memnun olarak markanın sponsorunu gösteriyor. Adam sence sponsorunu gömer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…