Rampage Fury X alınır mı?

@Motionless IN White seni de beklerim eski moderatör bakalım ne kadar saçmalayabiliyorsunuz
Abin yaşındaki adamla konuşmana dikkat etmeni rica ederim.

Hasan Kalemci bey.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sanırsın Rampage'den hissesi var adamın. Eleştiriye açık olmayan siz oluyorsunuz bu durumda. Rampage, ürün kalitesiyle pek çok kullanıcıyı mağdur eden bir firma. Arkadaşım aldığı mouse tekerleği bir haftada, klavyenin çift basma sorunu 1 ayda meydana geldi. Evet eskiden f/p olarak belki bu riske girebilirdin ancak şuan bahsettiğimiz ürün 550 Lira. Bu nedenle kimse arkadasinda güvendiği bir satış sonrası hizmeti olmadan, bir de üstüne markanin hakli olarak yarattığı bu kötü algidan sonra bir kulaklığa 550 Lira vermek istemez. Kimse size almayın demiyor. Belki gerçekten çok iyidir belki gerçekten dayanıklıdır ancak böyle olsa bile bu yazdıklarımın geçerliliğinden bir şey kaybolmayacak. Bu nedenle burada bu ürün hakkında yazarken üslubunuza dikkat edin. Kimse sizin askerlik arkadaşınız değil, parasını da siz vermiyorsunuz kulaklığı almak için.

Bu yaştaki biri 30 yaşlarındaki bi adamla böyle mi konuşuyor

Burası artık fanopat olmuş bunu öğrendim yaşın 30'da olsa 10'da olsa yaşım büyük bir şey diyemezsiniz demek yanlış önemli olan akıl yaşıdır. Ürün benim elime yarın veya daha sonraki gün elime geçecek. Elime geötiğinde Cloud 2 ile herne kadar saçma olsa da karşılaştıracağım şuana kadar ürünü teslim alanlar kulaklıktan çok memnun.

Yaşın büyük diye dokunuşmazlığın falan mı var sanıyorsun?

Sizin mantığınıza göre dedemden daha akıllıysam onun bana saygı duyması lazım.

Sen öyle sandığın için sana demiştim ama sen bilirsin bir ürün için boş boş karalamaya vesaire gerek yok gelince uzun uzun yazıcağım.
Cümlemi tam okumadın sanırım üzücü.
Burada savunmak veya savunmamak okay değil ürünü sizin daha elinize geçmeden laf atmanız üzücü tamam arkadaşında öyle olmuştur ama ürüne bir bakıp da yorumunu dile getirmen daha faydalı ve mantıklı.

Bütün kurduğunuz denklem, daha kullanmadan yorum yazdığınız için çöküyor. Bunun başka hiçbir şeyle alakası yok. Ne yaşla, ne YouTuber ile, ne de marka ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…