Rampage Fury X alınır mı?

Hangi modeli kullanıyorsunuz?
HS60 bildiğim kadarıyla wireless yok. HS60 al diyen arkadaşlar bunu neye dayanarak söyledi ben anlamadım.
İyidir, kötüdür bilmem ama HS60 diyen arkadaşlar nasıl bunu söyledi acaba.

Arkadaşlar 100 TL'ye kadar olan dandik ürünleri kullanıp Rampage sallamayın.
Biliyorum f/p için aldınız ama olmuyor, 50 TL olan şeyden 500 TL performansı beklemeyin.
Sonra niye mouse orta tekeri bozuk, niye takılıyor, niye kulaklığın bir tarafı ses vermiyor.
Emin olun Fury X çok iyi, ben kesinlikle öneririm.
Hiç reklam yapılmamasına rağmen googlea yazınca çıkmamasına rağmen 2 günde bitti.
Bu da bunun en büyük örneği, zaten 14 gün koşulsuz iade var beğenmeyenler gönderir.

Neden zamaninda 80-90 liraya aldığım Rival 100 yıllarca tık demeden çalışıyor?

Hakaret edici kışkırtıcımı Rampage fanboyluğumu komiksiniz Rampage fanboyluğu yapmıyorum daha elinize almadığınız ürünü eleştiriyorsunuz onu diyorum anlamak istemiyorsunuz ayıp ve yazık.

Hakaret edici kışkırtıcımı Rampage fanboyluğumu komiksiniz Rampage fanboyluğu yapmıyorum daha elinize almadığınız ürünü eleştiriyorsunuz onu diyorum anlamak istemiyorsunuz ayıp ve yazık.
Ayıp ve yazık anladım ben sizi edebinizi ve üslubunuzu düzelttikten sonra insanlarla tartışın daha verimli olur iyi forumlar dil dökmeye gerek yok.

Kesinlikle alın o kadar övdüğünüz markayı modeli her neyse artık fazla tartışmaya gerek yok.

Neden zamaninda 80-90 liraya aldığım Rival 100 yıllarca tık demeden çalışıyor?
Dostum o dediğin mouse şuan 250 TL ve o civarlarda.
Zamanında dediğin dolar kurunun iyi olduğu zamanlar.
O zamanlara o fiyata alman tabiki normaldi.
Bende de Bloody var 5 sene önce aldım 70 TL idi.
Hâlâ ilk günkü gibi, harika bir mouse.
Lakin Rampage alsam 20 TL idi
Şimdinin kuruna göre 100 ve altı dandik oluyor.
O zamanla karşılaştırma lütfen.

Ürün yaklaşık 1 hafta oldu sanırım Cloud 2'yi tokatlar diyebilirim Cloud 2 kullanmışlığım oldu bassları harika sorunsuz geldi Wireless bambaşka 12 metreden dahi çekiyor.

Brom her ürünü iyi değil bende biliyorum ama illaki iyi ürün yapmayacak diye bir şey yok ses kalitesi bassları mükemmel furyx in eminim o logo Rampage değil de SteelSeries olsa hem 800 TL olurdu hem de bu kadar boş yapmazdınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…