Rampage Fury X alınır mı?

MH751/MH752 aslında o kadar pahalı değil sonuçta mikrofon ile geliyor. Fakat tutulmadığı için Cooler Master üretimi kesmiş sanırım şu sıralar ortalıkta yok.
Yurtdışında oldukça satıyor aslında. Çünkü o fiyat bandında alınabilecek en iyi oyun kulaklığı diyebiliriz GSP300 ile birlikte. Muhtemelen Corona nedeniyle stok sıkıntısı var.

Yazık kafana fanopatında iyi fanlıklar acıyorum sana.

Mesela kat kat ne alınabilir Fury abi Fury abine yalvar diye diyorsun komik ürün güzel bende de var 9 saat 10 saat kulağımdan çıkmıyor ve 550 TL'ye kat kat iyisi falan da yok istersen araştırabilirsin fanboysun sana komik gelecek ama Cloud 2'de kullandım tiz ve bassları Cloud 2'yi tokatlar ama rahatlık ve komfpr bakımındansa Cloud 2 tokatlar. Ayrıca Wireless 12 m kadar çekiyor cidden. Bir de modlar bana. İşaretinden uyarı vermişsinizde ben alta koyduğunuz uyduruk şeyden folayı ceza alıyorum. Biraz düzgün bot yapın bizde ceza yemiyelim noktalamadan.
Cidden şu Rampage algısını kırmalısınız iyi ürünleri var kötü ürünleri var. Fark ettinizmi bilmem ama modlarda sizlerde 100 TL'lik Rampage ürünü kullanıp 1000 TL'lik bir şey bekliyip bozulunca tüm ürünlere kötü diyorsunuz. Technopat gidişine üzülüyorum. Kulaklık iyi diye de git Fury abine yalvar demek ayıp cidden ayıp.

Son düzenleme:
Fury x kardeşime almıştım deneme fırsatım oldu. Steelseries arctic 5 2019 edition kulaklığına göre müzik konusunda daha iyi, ama oyun konusunda bir tık geri. Eh o kadar olsun. Bass konusunda çok iyi özellikle fury x

Hocam gerekli ayarları yapmamışsınız sanırım.
Ya da sesiniz falan kısık idi, Fury X oyunda da daha iyi.
Normalde bu iki kulaklığı görenler sizin dediğinizin tam tersini söylüyor.
SteelSeries rahat ve müzikte daha iyi.
Fury X oyunda daha iyidir oyuncu kulaklığı.
Fakat denemeden söylüyor bir çoğu.
Fury X var bende de, dediğiniz gibi müzikte daha iyi.
Fakat oyunda da daha iyi diye düşünüyorum.
Hem de kablosuz iken daha iyi iki konuda da.
Zaten oyunda pek fark yok, bir tık anlayamayız.
Fakat kablosuz iken bile böyle müzik performansı.
Hem de bu fiyata çok iyi cidden.

Kardeşime aldığım için fazla test etmedim fury x kulaklığı. Ancak "Fallout Phoenix ve Fear of The Dark parçasını en az 3 kez dinledim arctis 5'e göre biraz daha iyi buldum. Oyun olarak ise pc'de fps tarzı oyun olmadığı için Detroit'e girerek denedim 30dk gibi bir süre sonra bir tık geri buldum. Belki diğer oyunlarda farklıdır durum bilemiyorum Rahatlık konusunda arctis 5 efsane orası ayrı tabi

Ürünü şu an ilk çıktığı günden beri kullanıyorum ve hala daha iyi hala memnunum. Ürünleri markaya değil kendisine göre yargılamayı öğren öyle bana yok yapmacık anlamlı falan de.

Ürünü şu an ilk çıktığı günden beri kullanıyorum ve hala daha iyi hala memnunum. Ürünleri markaya değil kendisine göre yargılamayı öğren öyle bana yok yapmacık anlamlı falan de.
Sen ne çeşit bir aptalsın ? Burda insanlar o kadar şey yazmış bu da geliyor yazdığına bak. Kulaklığınızla iyi eğlenceler o kadar yazdığım şeylerden bu kadar çıkarmışsınız.

Alın sizin paranız istediğiniz gibi harcayın. Alınmaz diyoruz hepimiz siz hala alacağım diyorsunuz. Madem alacaksınız neden bu konuyu açıyorsunuz?

Sen ne çeşit bir aptalsın? Burada insanlar o kadar şey yazmış bu da geliyor yazdığına bak. Kulaklığınızla iyi eğlenceler o kadar yazdığım şeylerden bu kadar çıkarmışsınız.

Yazık. .d
Sen ne çeşit bir aptalsın? Burada insanlar o kadar şey yazmış bu da geliyor yazdığına bak. Kulaklığınızla iyi eğlenceler o kadar yazdığım şeylerden bu kadar çıkarmışsınız.

Yani hadi kullanıp alma desen anlarımda kullanmadan daha kulaklığın kutusuna dahi elini değdirmemişken direk antisi olmak yani nebileyim Technopat üyesine yakışır şeyler.

Yazık. .d

Yani hadi kullanıp alma desen anlarımda kullanmadan daha kulaklığın kutusuna dahi elini değdirmemişken direk antisi olmak yani nebileyim Technopat üyesine yakışır şeyler.
Eğitim seviyeniz tutuyorsa yazdıklarımı tekrar gözden geçirin. Bir şeyi eleştirmek için kullanıp deneyimlemek gerekmiyor öyle ki piyasada yüzlerce marka binlerce ürün var , bir şeyin alternatifini önermek için fanboyu olmak gerekmiyor.
Daha da fazla uğraşmak istemiyorum sizin gibi insanlarla zaten anlayacak arkadaşlar anlamıştır.
Göz ardı butonunu biraz sık kullanmak lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…