Rampage Fury X alınır mı?

Rampage kulaklık almayın hocam. Şuan kullanıyorum, sesi belli bir seviyenin altına indirince sağ kulağa daha az ses veriyor. Nedeni ben de olabilirim aldığımda yoktu biraz hor kullandım sanırım. Çok da önemli bir sorun değil ses seviyelerinin %80'inde sorun yok işte çok kısınca oluyor onu da Windows'da ses azaltarak dengeliyorum. Benimki yine ucuzdu verdiğim paraya göre aslında baya kaliteli ama sizin bütçeniz daha fazla diğer markalara yönelmenizi tavsiye ederim.
Hangi modeli kullanıyorsunuz?
HS60 bildiğim kadarıyla wireless yok. HS60 al diyen arkadaşlar bunu neye dayanarak söyledi ben anlamadım.
İyidir, kötüdür bilmem ama HS60 diyen arkadaşlar nasıl bunu söyledi acaba. 😳

Arkadaşlar 100 TL'ye kadar olan dandik ürünleri kullanıp Rampage sallamayın.
Biliyorum f/p için aldınız ama olmuyor, 50 TL olan şeyden 500 TL performansı beklemeyin.
Sonra niye mouse orta tekeri bozuk, niye takılıyor, niye kulaklığın bir tarafı ses vermiyor.
Emin olun Fury X çok iyi, ben kesinlikle öneririm.
Hiç reklam yapılmamasına rağmen googlea yazınca çıkmamasına rağmen 2 günde bitti.
Bu da bunun en büyük örneği, zaten 14 gün koşulsuz iade var beğenmeyenler gönderir.

Arkadaşlar 100 TL'ye kadar olan dandik ürünleri kullanıp Rampage sallamayın.
Biliyorum f/p için aldınız ama olmuyor, 50 TL olan şeyden 500 TL performansı beklemeyin.
Sonra niye mouse orta tekeri bozuk, niye takılıyor, niye kulaklığın bir tarafı ses vermiyor.
Emin olun Fury X çok iyi, ben kesinlikle öneririm.
Hiç reklam yapılmamasına rağmen googlea yazınca çıkmamasına rağmen 2 günde bitti.
Bu da bunun en büyük örneği, zaten 14 gün koşulsuz iade var beğenmeyenler gönderir.
Neden zamaninda 80-90 liraya aldığım Rival 100 yıllarca tık demeden çalışıyor?

Burada Rampage fanboyluğu yapanlardan biri sizsiniz ve körü körüne savunuyorsunuz, ya arkadaşım o ürün bozuk çıktığında mağdur olacağıma giderim en kaliteli markalardan modellerden birini alırım alanlar kim alanlar bana bunu açıkla tek tek gelsinler oradan buradan izliyorsunuz görüyorsunuz, bir yoldaşın dediği gibi adam sponsorunu gömeyecek hali yok bizim bu eleştirimiz sadece kulaklığa değil. Kulaklık mouse PSU klavye ve birçok üründe insanları mağdur ediyorlar. Adamın biri şanslı çıkıyor 1-2 yıl kullanıyor sağlam klavye geliyor eleştirenleri gömüyor azınlık kitleye hitap etmeyeceksin hiçbir bir zaman eleştri yaparken.

Ek olarak bunla kalmıyor işinize gelmeyince hakaret edici kışkırtıcı cümleler kullanıyorsunuz.

Hakaret edici kışkırtıcımı Rampage fanboyluğumu komiksiniz Rampage fanboyluğu yapmıyorum daha elinize almadığınız ürünü eleştiriyorsunuz onu diyorum anlamak istemiyorsunuz ayıp ve yazık.

Hakaret edici kışkırtıcımı Rampage fanboyluğumu komiksiniz Rampage fanboyluğu yapmıyorum daha elinize almadığınız ürünü eleştiriyorsunuz onu diyorum anlamak istemiyorsunuz ayıp ve yazık.
Ayıp ve yazık anladım ben sizi edebinizi ve üslubunuzu düzelttikten sonra insanlarla tartışın daha verimli olur iyi forumlar dil dökmeye gerek yok.

Tüm yanıtları okudum arkadaşlar Rampage alın. Ama sonra o öyle bu böyle diye ağlamayın ben 2 ay klavyesiz kaldım sırf Rampage almamak için çok çektim Rampage'dir Snopy'dir Gamepower dır size ne desek zaten alacaksınız Rampage buyurun alın.
Kesinlikle alın o kadar övdüğünüz markayı modeli her neyse artık fazla tartışmaya gerek yok.

Neden zamaninda 80-90 liraya aldığım Rival 100 yıllarca tık demeden çalışıyor?
Dostum o dediğin mouse şuan 250 TL ve o civarlarda.
Zamanında dediğin dolar kurunun iyi olduğu zamanlar.
O zamanlara o fiyata alman tabiki normaldi.
Bende de Bloody var 5 sene önce aldım 70 TL idi.
Hâlâ ilk günkü gibi, harika bir mouse.
Lakin Rampage alsam 20 TL idi :D
Şimdinin kuruna göre 100 ve altı dandik oluyor.
O zamanla karşılaştırma lütfen.

Ürün yaklaşık 1 hafta oldu sanırım Cloud 2'yi tokatlar diyebilirim Cloud 2 kullanmışlığım oldu bassları harika sorunsuz geldi Wireless bambaşka 12 metreden dahi çekiyor.
Tüm yanıtları okudum arkadaşlar Rampage alın. Ama sonra o öyle bu böyle diye ağlamayın ben 2 ay klavyesiz kaldım sırf Rampage almamak için çok çektim Rampage'dir Snopy'dir Gamepower dır size ne desek zaten alacaksınız Rampage buyurun alın.

Brom her ürünü iyi değil bende biliyorum ama illaki iyi ürün yapmayacak diye bir şey yok ses kalitesi bassları mükemmel furyx in eminim o logo Rampage değil de SteelSeries olsa hem 800 TL olurdu hem de bu kadar boş yapmazdınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı