radaschumi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Çözümler 28 13 Nisan 2024 #1 Biliyorum Rampage ürünleri alınmaz ancak Rampage Fury X modeli nasıldır? HS55'den iyi midir? Öneri konusu değil sadece soru.
Biliyorum Rampage ürünleri alınmaz ancak Rampage Fury X modeli nasıldır? HS55'den iyi midir? Öneri konusu değil sadece soru.
SpinG Decipat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 1.700 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #2 radaschumi dedi: Biliyorum Rampage ürünleri alınmaz ancak Rampage Fury X modeli nasıldır? HS55'ten iyi midir? Öneri konusu değil sadece soru. Genişletmek için tıkla... Hocam diğer modeller gibi kötü bir model değil çok olumsuz yorum gormedim ben alınabilir bir model sanırım benzer fiyata kablosuz olarak VGN VXE V1 de öneriliyordu.
radaschumi dedi: Biliyorum Rampage ürünleri alınmaz ancak Rampage Fury X modeli nasıldır? HS55'ten iyi midir? Öneri konusu değil sadece soru. Genişletmek için tıkla... Hocam diğer modeller gibi kötü bir model değil çok olumsuz yorum gormedim ben alınabilir bir model sanırım benzer fiyata kablosuz olarak VGN VXE V1 de öneriliyordu.
Truvalıadam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 1.886 Çözümler 6 13 Nisan 2024 #3 radaschumi dedi: Biliyorum Rampage ürünleri alınmaz ancak Rampage Fury X modeli nasıldır? HS55'den iyi midir? Öneri konusu değil sadece soru. Genişletmek için tıkla... Para çıkarsa Nova 1 öneririm. Corsair void elite kablolu da olur. Stereo versionu en iyisi ama satılmıyor şuanda Türkiye'de
radaschumi dedi: Biliyorum Rampage ürünleri alınmaz ancak Rampage Fury X modeli nasıldır? HS55'den iyi midir? Öneri konusu değil sadece soru. Genişletmek için tıkla... Para çıkarsa Nova 1 öneririm. Corsair void elite kablolu da olur. Stereo versionu en iyisi ama satılmıyor şuanda Türkiye'de
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 13 Nisan 2024 #4 Benim duyduklarıma göre HS55'ten iyi diyorlar. Bende az çok öyle biliyorum. @382019 Hocam daha iyi bilir.
Benim duyduklarıma göre HS55'ten iyi diyorlar. Bende az çok öyle biliyorum. @382019 Hocam daha iyi bilir.
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 13 Nisan 2024 #5 Fury iş birliği ile üretildiği için nispeten iyi. HS55 muadili denebilir.
Truvalıadam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 1.886 Çözümler 6 13 Nisan 2024 #6 radaschumi dedi: Biliyorum Rampage ürünleri alınmaz ancak Rampage Fury X modeli nasıldır? HS55'ten iyi midir? Öneri konusu değil sadece soru. Genişletmek için tıkla... Burada Rampage ürünleri duruma göre 3 4 yıl götürebilen kulaklıklar.
radaschumi dedi: Biliyorum Rampage ürünleri alınmaz ancak Rampage Fury X modeli nasıldır? HS55'ten iyi midir? Öneri konusu değil sadece soru. Genişletmek için tıkla... Burada Rampage ürünleri duruma göre 3 4 yıl götürebilen kulaklıklar.
radaschumi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Çözümler 28 13 Nisan 2024 #7 Uzun kullanımda sıkıntı çıkarır mı? Bir de mikrofon kalitesi pek iyi değil gibi sanki. @555108 hocam sizce nasıl bir kulaklık bilginiz var mı?
Uzun kullanımda sıkıntı çıkarır mı? Bir de mikrofon kalitesi pek iyi değil gibi sanki. @555108 hocam sizce nasıl bir kulaklık bilginiz var mı?
SpinG Decipat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 1.700 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #8 Hocam birkaç yerden bakındım dongle ile diğer cihazların dongle ının ve kablosuz internetin cakistigi gibi bir şikayet vardı.
Hocam birkaç yerden bakındım dongle ile diğer cihazların dongle ının ve kablosuz internetin cakistigi gibi bir şikayet vardı.
radaschumi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Çözümler 28 13 Nisan 2024 #9 SpinG dedi: Hocam birkaç yerden bakındım dongle ile diğer cihazların dongle ının ve kablosuz internetin cakistigi gibi bir şikayet vardı. Genişletmek için tıkla... Ethernet kullanıyorum o yönden sıkıntım yok. @382019 Son düzenleme: 13 Nisan 2024
SpinG dedi: Hocam birkaç yerden bakındım dongle ile diğer cihazların dongle ının ve kablosuz internetin cakistigi gibi bir şikayet vardı. Genişletmek için tıkla... Ethernet kullanıyorum o yönden sıkıntım yok. @382019
3 382019 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.457 Makaleler 13 Çözümler 124 13 Nisan 2024 #10 Kablolu kulaklık bu, dongle çıkmaz ki içinden? SpinG dedi: Hocam birkaç yerden bakındım dongle ile diğer cihazların dongle ının ve kablosuz internetin cakistigi gibi bir şikayet vardı. Genişletmek için tıkla... VGN'den bahsediyorsanız, o durum her kulaklıkta olabiliyor.
Kablolu kulaklık bu, dongle çıkmaz ki içinden? SpinG dedi: Hocam birkaç yerden bakındım dongle ile diğer cihazların dongle ının ve kablosuz internetin cakistigi gibi bir şikayet vardı. Genişletmek için tıkla... VGN'den bahsediyorsanız, o durum her kulaklıkta olabiliyor.