Rampage Fury X neden ön yargılısınız?

Emrekara1923

Picopat
Katılım
24 Ekim 2020
Mesajlar
40
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Neden Rampage bu kadar ön yargınız var? Siz marka takıntısı olan insanlar yüzünden olmayan insanları davranışların eleştiriyorsunuz. Belki bir baba bu kulaklığı almak için ne kadar çalışıyor biliyor musunuz? Forumun amacı aslına bilinmeyen şeylerin bilmesine yardımcı olmaktır. HyperX Cloud Alpha vs. zaten herkes biliyor, herkes incelemesi yapıyor, her biri herkese sponsor, herkes öneriyor. Bunun forumlarda yazılması bence çok saçma. Rampage Fury X kulaklık var, "ağabey Rampage alınır mı?" falan, niye böyle diyorsunuz? Her markanın ürünü muazzam olacak diye bir şey yok. Bunu biliyorsunuz. Ama o markanın her ürünü kötü olacak diye bir şey de yok. Bunu anlayın artık. Bu kulaklık muadillerinden farksız farksız, anlayın. Muadilleri kim? Cloud Alpha S.
 
Sakin... Ben Gamepower Tinker kullandım tam 1.5 yıl ve sorunsuzdu. Rampage Alpha-X aldım, ilkinde kabloda iletim sorunu, ikincisinde de pad'ler daha 20 gün olmamış soyulmaları, kablo kırışıklığı...

Rampage SN-RW66 Alpha-X USB 7.1 Surround Oyuncu Mikrofonlu Fiyatı Bunun kırmızısı işte.

Şimdi de Fantech MH82 kullanıyorum, maşallahı var. Birçok özelliği de var, stoklara gelse herkese de öneririm yani. Maddi durumu olmayan kişiler Rampage alır ama kimse yüksek bütçelere çıkarken fason üretim ürünü almaz.
İlk mesajının da bu kadar agresif yapıda olması beni şaşırttı. Dolarak mı geldin biraz?
 
Neden Rampage bu kadar ön yargınız var siz marka takıntısı olan insanlar yüzünden olmayan insanları davranışların eleştiriyorsunuz siz belki bir baba bu kulaklığı almak için ne kadar çalışıyor biliyor musunuz? Forumun amacı aslına bilinmeyen şeylerin bilmesine yardımcı olmaktır HyperX Cloud Alpha vs zaten herkes biliyor herkes incelemesi yapıyor, her biri herkese sponsor, herkes öneriyor. Bunun forumlarda yazılması ben çok saçma Rampage Fury X kulaklık var, "ağabey Rampage alınır mı?" Falan niye böyle diyorsunuz. Her markanın ürünü muazzam olacak diye bir şey yok. Bunu biliyorsunuz. Ama o markanın her ürünü kötü olacak diye bir şey de yok. Bunu anlayın artık. Bu kulaklık muadillerinden farksız farksız anlayın muadilleri kim Cloud Alpha s.

Evet tüm ürünleri berbat.
 
O fiyata çünkü daha iyileri var. Corsair veya Coolermaster mı seçmek isterdin yoksa Rampage mi?

Bir de Cloud serisiyle yarışır falan saçmalığı var. Hadi.

:)
 
lol.PNG
lol2.PNG

Bu her şeyi anlatıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı