YusufEren Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #1 Eskiden klavyemde yoktu, 2 ay oldu alalı Rampage Hydra R6 klavye. Tuşa basınca takılı kalıyor. Bazen böyle bir sorun yok. Toz vs. falan baktım, temizledim, yine aynı.
Eskiden klavyemde yoktu, 2 ay oldu alalı Rampage Hydra R6 klavye. Tuşa basınca takılı kalıyor. Bazen böyle bir sorun yok. Toz vs. falan baktım, temizledim, yine aynı.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 5 Ekim 2020 #2 Kendisi eski klavyem olur, ben de 5-6 ay kullandıktan sonra aynı problemi yaşadım ve sattım, ürün kalitesiz gibi biraz. Artı 1 Eksi
Kendisi eski klavyem olur, ben de 5-6 ay kullandıktan sonra aynı problemi yaşadım ve sattım, ürün kalitesiz gibi biraz.
codefl0w Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.881 Makaleler 3 Çözümler 37 5 Ekim 2020 #3 Elinizden geldiğince Rampage-Gamepower almamaya bakın. Artı 0 Eksi
KS KS YusufEren Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #4 RPM dedi: Kendisi eski klavyem olur, ben de 5-6 ay kullandıktan sonra aynı problemi yaşadım ve sattım, ürün kalitesiz gibi biraz. Genişletmek için tıkla... Ama şöyle de bir şey var benim ikinci klavyemdehiçbir sorun yok ama eminim ama o da takılıyor yazılım falan olabilir mi? Artı 0 Eksi
RPM dedi: Kendisi eski klavyem olur, ben de 5-6 ay kullandıktan sonra aynı problemi yaşadım ve sattım, ürün kalitesiz gibi biraz. Genişletmek için tıkla... Ama şöyle de bir şey var benim ikinci klavyemdehiçbir sorun yok ama eminim ama o da takılıyor yazılım falan olabilir mi?