Rampage kasa için sıvı soğutma önerisi

Hocammı😀. Ryzen amd 7 7500 fan destegi üst panelde 2x140 ve 2x120 yazmislar attığım linkte.
Bende cinsiyet ayrımı yok 😀 240 lık iyi bi soğutma yeterli gelir diye düşünüyorum "hocam".
Artic freezer lara bakabilirsin bulabilirsen, bu markanın 280 liği de var hatta.
Açıklamasında "AIO" ibaresi bulunan soğutucular iyidir genelde ama bu fiyat aralığına sanki zor.

Bende cinsiyet ayrımı yok 😀 240'lık iyi bir soğutma yeterli gelir diye düşünüyorum "hocam".
Artics Freezer'lara bakabilirsin bulabilirsen, bu markanın 280 liği de var hatta.
Açıklamasında "AiO" ibaresi bulunan soğutucular iyidir genelde ama bu fiyat aralığına sanki zor.

Ya ben seyi anlamadim bunun ön fanları 3x120mm mi yoksa 3x140mm mi? Ve 280mm sığıyor mu üst panele?

Ya ben seyi anlamadim bunun ön fanları 3x120mm mi yoksa 3x140mm mi? Ve 280mm sığıyor mu üst panele?
280 sığar atx kasaya. Ön fanları 3x120 dir. 140 lar genelde 2x140 oluyor

Mesela bu soğutucuyu kesinlikle tavsiye ederim. Nokta atışı tavsiye yapmış. Lian li üst segment markalardan.

Merhaba bende.
Rampage REDSKY RGB MESH 700W 80+ BRONZE 4*12cm RGB Fan Temperli Camlı ATX Mid-T Gaming Oyuncu Kasası - Segment Destek kasa var buna kac mmlik sivi sogutucu onerirsiniz bütçem 4-3K 240mm mi aliyim 280mm mi bilemedim. Bir de ön fanları 3x140 mi yoksa 3x120 mi anlamadim.
Sıvı soğutucu zorunlu değilse o işlemci için kaliteli hava soğutucu yeterli olabiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı