selinn54 Centipat Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Nisan 2025 #11 KomutanLogarra dedi: Sıvı soğutucu zorunlu değilse o işlemci için kaliteli hava soğutucu yeterli olabiliyor. https://www.gaming.gen.tr/urun/384933/thermalright-phantom- Genişletmek için tıkla... http:// KomutanLogarra dedi: Sıvı soğutucu zorunlu değilse o işlemci için kaliteli hava soğutucu yeterli olabiliyor. Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim bakar olacagim bu incehesabin gaminggecesi gibi olan siteler var midir acaba? Hocam thermallight TH240 V2 aldık takamadık kasaya radyatör sigmiyor ust tarafa nasıl halledeceğiz? Son düzenleme: 14 Nisan 2025
KomutanLogarra dedi: Sıvı soğutucu zorunlu değilse o işlemci için kaliteli hava soğutucu yeterli olabiliyor. https://www.gaming.gen.tr/urun/384933/thermalright-phantom- Genişletmek için tıkla... http:// KomutanLogarra dedi: Sıvı soğutucu zorunlu değilse o işlemci için kaliteli hava soğutucu yeterli olabiliyor. Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim bakar olacagim bu incehesabin gaminggecesi gibi olan siteler var midir acaba? Hocam thermallight TH240 V2 aldık takamadık kasaya radyatör sigmiyor ust tarafa nasıl halledeceğiz?
Ramazan Eymen Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 490 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri MSI RTX 4060 Ventus 2X Black 8G Ryzen 5 5600x Msi A520M A-PRO Lexar 16gb ram Crucial 1Tb Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Temmuz 2025 #12 selinn54 dedi: Merhaba bende. Rampage REDSKY RGB MESH 700W 80+ BRONZE 4*12cm RGB Fan Temperli Camlı ATX Mid-T Gaming Oyuncu Kasası - Segment Destek kasa var buna kac mmlik sivi sogutucu onerirsiniz bütçem 4-3K 240mm mi aliyim 280mm mi bilemedim. Bir de ön fanları 3x140 mi yoksa 3x120 mi anlamadim. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı kasa var sıvı soğutucu alacağım sen ne aldın?
selinn54 dedi: Merhaba bende. Rampage REDSKY RGB MESH 700W 80+ BRONZE 4*12cm RGB Fan Temperli Camlı ATX Mid-T Gaming Oyuncu Kasası - Segment Destek kasa var buna kac mmlik sivi sogutucu onerirsiniz bütçem 4-3K 240mm mi aliyim 280mm mi bilemedim. Bir de ön fanları 3x140 mi yoksa 3x120 mi anlamadim. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı kasa var sıvı soğutucu alacağım sen ne aldın?
selinn54 Centipat Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Temmuz 2025 #13 Ramazan Eymen dedi: Bende de aynı kasa var sıvı soğutucu alacağım sen ne aldın? Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef kasanin üst kismina sivi sogutucu girmiyor kucuk bir sivi sogutucu lazik radyatoru kycuk falan ben 240'lik aldim sigmadi maalesef ön fanlara taktik.
Ramazan Eymen dedi: Bende de aynı kasa var sıvı soğutucu alacağım sen ne aldın? Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef kasanin üst kismina sivi sogutucu girmiyor kucuk bir sivi sogutucu lazik radyatoru kycuk falan ben 240'lik aldim sigmadi maalesef ön fanlara taktik.
Ramazan Eymen Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 490 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri MSI RTX 4060 Ventus 2X Black 8G Ryzen 5 5600x Msi A520M A-PRO Lexar 16gb ram Crucial 1Tb Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Temmuz 2025 #14 selinn54 dedi: Hocam maalesef kasanin üst kismina sivi sogutucu girmiyor kucuk bir sivi sogutucu lazik radyatoru kycuk falan ben 240'lik aldim sigmadi maalesef ön fanlara taktik. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani 240mm desteklemiyor mu kasamiz
selinn54 dedi: Hocam maalesef kasanin üst kismina sivi sogutucu girmiyor kucuk bir sivi sogutucu lazik radyatoru kycuk falan ben 240'lik aldim sigmadi maalesef ön fanlara taktik. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani 240mm desteklemiyor mu kasamiz
selinn54 Centipat Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Temmuz 2025 #15 Ramazan Eymen dedi: Nasıl yani 240mm desteklemiyor mu kasamiz. Genişletmek için tıkla... Benimki desteklemedi maalesef seninkide aynıysa desteklemez. Anakartımdaki RAM'lere takıldı sıvı soğutucu girmedi.
Ramazan Eymen dedi: Nasıl yani 240mm desteklemiyor mu kasamiz. Genişletmek için tıkla... Benimki desteklemedi maalesef seninkide aynıysa desteklemez. Anakartımdaki RAM'lere takıldı sıvı soğutucu girmedi.