Rampage KB-R73 Uzun Süreli İnceleme

Just a Minute

Hectopat
Yer
Düzce
Daha fazla  
Evet! Bir süredir bu anı bekliyordum.:D 1 yıldır Rampage KB-R73 klavye kullanıyorum ve buraya gözlemlerimi yazmak istedim.

İlk olarak, ben klavyeyi 80 TL gibi bir fiyata almıştım 0 olarak. Klavye RGB değil Rainbow, yani renkler ayarlanmıyor. Malzeme kalitesi "bence" gayet iyi. Klavye yumruk gibi şeylere dayandı bayağı :D

Klavyenin ağırlığı falan çok iyi. Tuşlarda herhangi bir sorun yaşamadim ancak tuşlar biraz sesli çalışıyor. Klavyenin özellikle aldığım fiyata göre dayanıklılığı çok hoşuma gitti. Şimdiki fiyattan alınır mı bilmiyorum ancak ben aldığım zaman çok seçenek yoktu, şimdi de iyiki bu modeli almışım diyorum.

(İlk incelemem. Bir şeyleri kaçırdıysam, yanlış yaptıysam kusura bakmayın :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet! Bir süredir bu anı bekliyordum.:D 1 yıldır Rampage KB-R73 klavye kullanıyorum ve buraya gözlemlerimi yazmak istedim.

İlk olarak, ben klavyeyi 80 TL gibi bir fiyata almıştım 0 olarak. Klavye RGB değil Rainbow, yani renkler ayarlanmıyor. Malzeme kalitesi "bence" gayet iyi. Klavye yumruk gibi şeylere dayandı bayağı :D

Klavyenin ağırlığı falan çok iyi. Tuşlarda herhangi bir sorun yaşamadim ancak tuşlar biraz sesli çalışıyor. Klavyenin özellikle aldığım fiyata göre dayanıklılığı çok hoşuma gitti. Şimdiki fiyattan alınır mı bilmiyorum ancak ben aldığım zaman çok seçenek yoktu, şimdi de iyi ki bu modeli almışım diyorum.

(İlk incelemem. Bir şeyleri kaçırdıysam, yanlış yaptıysam kusura bakmayın :))

Bu klavyeyi kullanmıştım hala duruyor. Klavye bana kalırsa Rainbow'da değil düz renk ve sadece nefes alma modu bulunuyor. Sesi bana kalırsa diğer mebranlardan kaliteli. Ama şu an bana kalırsa almaya değmez 240 TL civarına Rainbow mekanik klavyeler bulunuyorken.

Arkadaşlar tozlu rafımda bu klavyeyi buldum, internette fiyati 1650TL olarak gözüküyor. Şu an kullandığım klavye Lenovo calliope, basık tuşlu klavye kullanıyordum uzun bir süredir. Bu klavyeye geçeyim mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı