Onu bilmem fakat memnun musun klavyeden. Sence parasını karşılıyor mu iyi günlerRampage KB-R81 markalı klavyem var makro mudur nedir 1'e basınca değişik şeyler yazıyor nasıl iptal edebilirim?
Bende de var aynısı fakat tuş ışıklandırması biraz zayıf. Gamepower warlock sanki daha iyi gibiydi.Onu bilmem fakat memnun musun klavyeden. Sence parasını karşılıyor mu iyi günler
Warlockda kronik bir hata vardı sanırım. "kendi kendine tuşlara basma"Bende de var aynısı fakat tuş ışıklandırması biraz zayıf. Gamepower warlock sanki daha iyi gibiydi.
Evet ben de okudum onu ama 2 hafta kullandığım sürede hiç yaşamadım öyle bir şey. Uzun süre kullanımda belki oluyordur.Warlockda kronik bir hata vardı sanırım. "kendi kendine tuşlara basma"
kesinlikle karşılıyor tek sorunu RGB değil ama kullanış açısından hiçbir sıkıntısı yokOnu bilmem fakat memnun musun klavyeden. Sence parasını karşılıyor mu iyi günler
hayır daha 3 4 ay oldu zaten çözdüm öenmli değilEvet ben de okudum onu ama 2 hafta kullandığım sürede hiç yaşamadım öyle bir şey. Uzun süre kullanımda belki oluyordur.
Kardeşim tek ümidim sensinkesinlikle karşılıyor tek sorunu RGB değil ama kullanış açısından hiçbir sıkıntısı yok
hayır daha 3 4 ay oldu zaten çözdüm öenmli değil
Reis sen çözdünmü çözdüysen söylermisin@Gloory Merhaba kardeşimAynı sorun bende de oluştu klavyeyi alalı 2 ay olmadı 2 ve 5 tuşlarına basınca bir sürü harf ve sayı çıkıyor NASIL ÇÖZEBİLİRİM yardımcı olursan sevinirim
Kardeşim tek ümidim sensininternetden araştırdım hiç bir şey bulamadım :/
Reis sen çözdünmü çözdüysen söyler misin
Şu andan itibaren sorunu çözmüş durumdayım Vatan'a millete hayırlı olsunReis sen çözdünmü çözdüysen söylermisin
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.