hashiramadd Centipat Katılım 22 Ağustos 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:51 #1 Oncelikle selamünaleyküm, gordugunuz uzere bazı tuşlarım 3 kez falan basıyor. Anlamadım klavyede kir vs. yok. Bazı tuşlar 3 kez basıyor cozum lazım.
Oncelikle selamünaleyküm, gordugunuz uzere bazı tuşlarım 3 kez falan basıyor. Anlamadım klavyede kir vs. yok. Bazı tuşlar 3 kez basıyor cozum lazım.
2u1cvx Centipat Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:55 #2 Klavyenin sürücüler güncel mi?
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 1.704 Çözümler 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:14 #3 hashiramadd dedi: Oncelikle selamünaleyküm, gordugunuz uzere bazı tuşlarım 3 kez falan basıyor. Anlamadım klavyede kir vs. yok. Bazı tuşlar 3 kez basıyor cozum lazım. Genişletmek için tıkla... Switchler mort gibi duruyor. Klavye değiştirmeniz lazım.
hashiramadd dedi: Oncelikle selamünaleyküm, gordugunuz uzere bazı tuşlarım 3 kez falan basıyor. Anlamadım klavyede kir vs. yok. Bazı tuşlar 3 kez basıyor cozum lazım. Genişletmek için tıkla... Switchler mort gibi duruyor. Klavye değiştirmeniz lazım.