Eymen Öğüt Femtopat Katılım 9 Haziran 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2025 #1 Kulaklığın kablosu dolanmıştı ve ben de tekrar tekrar açmaya çalışıyordum ama tekrar dolanıyordu o yüzden karışmamaya başladım. Fakat az önce fark ettim ki kablo bu şekilde yırtılmış, bir sorun yaratır mı? Ne yapmalıyım?
Kulaklığın kablosu dolanmıştı ve ben de tekrar tekrar açmaya çalışıyordum ama tekrar dolanıyordu o yüzden karışmamaya başladım. Fakat az önce fark ettim ki kablo bu şekilde yırtılmış, bir sorun yaratır mı? Ne yapmalıyım?
7 790140 Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 646 Çözümler 5 14 Ağustos 2025 #2 Rampage'de kronik sorun galiba, bende de var.
Eymen Öğüt Femtopat Katılım 9 Haziran 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2025 #3 Efezilla dedi: Rampage'de kronik sorun galiba, bende de var. Genişletmek için tıkla... Bir sorun yaratır mı?
Efezilla dedi: Rampage'de kronik sorun galiba, bende de var. Genişletmek için tıkla... Bir sorun yaratır mı?
7 790140 Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 646 Çözümler 5 14 Ağustos 2025 #4 Eymen Öğüt dedi: Bir sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Bende bir problem olmadı, fakat eve gidince elektrik bandı ile kapatmayı düşünüyorum, kopmaya yatkın çünkü.
Eymen Öğüt dedi: Bir sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Bende bir problem olmadı, fakat eve gidince elektrik bandı ile kapatmayı düşünüyorum, kopmaya yatkın çünkü.
Eymen Öğüt Femtopat Katılım 9 Haziran 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2025 #5 Efezilla dedi: Bende bir problem olmadı, fakat eve gidince elektrik bandı ile kapatmayı düşünüyorum, kopmaya yatkın çünkü. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
Efezilla dedi: Bende bir problem olmadı, fakat eve gidince elektrik bandı ile kapatmayı düşünüyorum, kopmaya yatkın çünkü. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.