fikiresaygı
Femtopat
Daha fazla
Bütçe nedir?
![]()
GameBooster G76K Attack Rainbow Aydınlatmalı Semi-Mechanical Siyah Fiyatı - Trendyol
Gamebooster Gb-g76k Usb Q Trk Rainbow Aydınlatmalı Semi-mechanical Siyah Gaming Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bunu öneririm. Gerçek mekanik hisli klavye budur. İçerisinde gerçekten Switch var. Kuzenim kullanıyor gayet memnun.
Eki Görüntüle 1796656
Yeni bir klavye almak istiyorum. Rampage Miracle K2 buldum, sizce iyi mi alınır mı?
hocam attığınız keyboard seMi-mechanical yani mekanik klavye hissiyatı veren bir mebran klavye.![]()
GameBooster G76K Attack Rainbow Aydınlatmalı Semi-Mechanical Siyah Fiyatı - Trendyol
Gamebooster Gb-g76k Usb Q Trk Rainbow Aydınlatmalı Semi-mechanical Siyah Gaming Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bunu öneririm. Gerçek mekanik hisli klavye budur. İçerisinde gerçekten switch var. Kuzenim kullanıyor gayet memnun.
Eki Görüntüle 1796656
Evet, o yüzden gerçek mekanik hisli dedim. Çünkü membran üzerine switch koymuşlar. Bu klavyedeki switchin tek işlevi mekanik hissini sağlamak.Hata edip klavyede Gamepower Saber RGB seçtim, seçmez olaydım. Kesinlikle görünüşe aldanmamanız gerek saberlerde kronik tuş basmama sorunundan müzdaribim. 1 kere hata edip aldım bir daha bu markalardan herhangi bir alışverişim olmaz. Size de tavsiye ederim aynısı.
hocam attığınız keyboard seMi-mechanical yani mekanik klavye hissiyatı veren bir mebran klavye.
Evet, o yüzden gerçek mekanik hisli dedim. Çünkü membran üzerine Switch koymuşlar. Bu klavyedeki Switch'in tek işlevi mekanik hissini sağlamak.
Kimse neden yazdığımı anlamadı yav. Gerçek mekanik hisli dedim, bu bir mekanik klavye demedim. Çoğu mekanik hisli klavye membran oluyor bunun ise membran üzerinde switchleri var. Sadece silikon değil. O switchlerin tek işlevi ise mekanik hissiyatını sağlamak.Dalga mı geçiyorsunuz yoksa gerçekten slikonu Switch mi zannettiniz?
Kimse neden yazdığımı anlamadı yav. Gerçek mekanik hisli dedim, bu bir mekanik klavye demedim. Çoğu mekanik hisli klavye membran oluyor bunun ise membran üzerinde Switch'leri var. Sadece silikon değil. O Switch'lerin tek işlevi ise mekanik hissiyatını sağlamak.
İlk olarak sadece dediğim klavye gerçek mekanik hisli demiyorum, başka bu şekilde membran üstü switch klavyeler olabilir.Ya ne alaka? G213'ün fotoğrafını atayım sana onda da var bunlardan.
İlk olarak sadece dediğim klavye gerçek mekanik hisli demiyorum, başka bu şekilde membran üstü Switch klavyeler olabilir.
İkinci olarak ise;
Logitech G213 sadece membran.
Eki Görüntüle 1798105
Gerçek mekanik hisli klavye membran üstü Switch.
Eki Görüntüle 1798107
İkinci fotoğraf senin ise, çıkardığın keycaps'in arkasını/altını atar mısın?İlk olarak sadece dediğim klavye gerçek mekanik hisli demiyorum, başka bu şekilde membran üstü switch klavyeler olabilir.
İkinci olarak ise;
Logitech G213 sadece membran.
Eki Görüntüle 1798105
Gerçek mekanik hisli klavye membran üstü switch.
Eki Görüntüle 1798107
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.