Rampage neden önerilmiyor?

4. Everest ve Rampage Evet. Geldik zurnanın zırt dediği yere. Şimdi bu iki markada aslında aynı. Rampage sadece Everest'in modellerinin üstüne logo basılmış hali. Şimdi Everest tarafında şaşırtıcı bir şey var. Geçen bir konu görmüştüm. PSU önerisi için @passat adlı hocamın Everest PSU önerdiğini gördüm. Everest? Diye sordum fakat bana Tier B bir PSU olduğunu söyledi. Everest tarafında böyle garip şeyler görmek beni şaşırttı. Rampage kulaklık ve mouse'ler gene kalitesizliğinden hızlıca bozuluyor. İstisnalar olsa bile hiçbir ürününü önermiyoruz. Almayın aldırtmayın. Sonra Sosyal'de konular açılıyor yok Rampage kulaklığım bozuldu ne yapabilirim? Mesela almayabilirsiniz.

Ben Rampage RM-K23 model kulaklık kullanıyorum. Gayet memnunum hiçbir sıkıntısı olmadı ses kalitesi gayet güzel. Beni daha uzun süreler daha idare edeceğine eminim. Fakat bu şu anlama gelmiyor ki; Rampage markasının her ürünü kaliteli. Aslında bu işler birazda şansa bağlı. Kulaklık yorumlarında bir haftada bozuldu vs. tarzında yorumlar okumuştum. Fakat bu kulaklık beni hiç yarı yolda bırakmadı. Bazı YouTube kanalları Rampage marka ürünlerin incelemesini abarta abarta sanki şahane bir ürün gibi öneriyorlar fakat kendileri kullanmıyor. İşte reklam :D neyse uzun lafın kısası her ürün aynı değildir. Çok bütçemiz olmadığı için bu model bir kulaklık tercih ettim. Şu an gayet memnunum. Tekrar belirteyim benim kullandığım ürün bozulmadı diye her modeli bozulmayacak gibi bir şey yok.

Rampage'nin lunatic Pro kulaklığını kullanıyorum 1 yıldır rahatlığı idare ederde ses kalitesi cok güzel oyunlarda iyi ses kasılıyor bu zamana kadar cogu kez Rampage aldım ve hicbiri bozulmadi.

Çoğu ürünüm Rampage hiç sorun yaşamadım genelde kulaklık fare alırken düşük bütçe ile aldığımdan dolayı Rampage markasını tercih ediyorum. 2.5 Senedir kullandığım kulaklığım hala çalışıyor hiç de sorun çıkmadı, modele göre değişir tabii ki. Bütçeniz iyi ise Rampage almayın o fiyatlara kat kat daha kaliteli markalar var.
Modeli ne kulaklığın?

Ben Rampage RM-K23 model kulaklık kullanıyorum. Gayet memnunum hiçbir sıkıntısı olmadı ses kalitesi gayet güzel. Beni daha uzun süreler daha idare edeceğine eminim. Fakat bu şu anlama gelmiyor ki; Rampage markasının her ürünü kaliteli.
Aslında bu işler birazda şansa bağlı.
Rampage için pek öyle değil aslında ama genel olarak böyle.
Bazı YouTube kanalları Rampage marka ürünlerin incelemesini abarta abarta sanki şahane bir ürün gibi öneriyorlar fakat kendileri kullanmıyor. İşte reklam :D
Uzun lafın kısası her ürün aynı değildir.
Çok bütçemiz olmadığı için bu model bir kulaklık tercih ettim.
Üstteki yoruma katılmıyorum, o ayrı. Bütçeniz yok ise kötünün kötüsünü değil, iyinin en kötüsünü almalısınız. Mesela 80TL'ye bile idare edecek kalitede kulaklıklar var.
Tekrar belirteyim benim kullandığım ürün bozulmadı diye her modeli bozulmayacak gibi bir şey yok.

Hah işte, 1 tanesi dışında tam istediğim yorumlar. Sende sorun olmadı diye başkalarında da sorun olmayacak diye bir şey yok, aynı ürün olsa bile.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı