Rampage önerenlerle nasıl başa çıkılır?

• Konuyu başlatan Frik
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 40
  • Görüntüleme 4.861
Rampage savunmuyorum fukara herif. Çoluk çocuğu siteye doluşturmuşlar saflık bende girip bu sitenin forumunda dolaşıyorum vakit geçsin diye ya. Aynen öyle velet aynen öyle haklısın.
Tabii aklına bir şey gelmeyince sadece bu tarz konuşmaları yapabiliyorsun. Anlamıyorum neden herkes akıllarına bir şey gelmeyince bu tarz şeyler diyor? Burada ki tek yetişkin kişi sensin geri kalanamız 10 yaşında haklısın. Hadi sana Rampage klavyen ile iyi günler "yetişkin" kardeşimiz.

Hocam kaliteli ürünlerinden sayar mısınız? Ciddi soruyorum (gerçekten ciddi) yeni şeyler öğrenmek adına. Şuana kadar Drop Plus’ı gördüm fakat diğerlerini de merak ediyorum.
Kendim şu an 6 aydır RGW9 kulaklık ve SMX-R111 mouse, 2 yıldır da KB-R33 klavyeyi kullanıyorum. Kulaklık ve mouse ile ilgili başkalarının deneyimini şahsen bilmiyorum ancak ben gayet memnunum. Klavye ile ilgili 4 arkadaşım kullanıyor, onlar da ben de gayet memnunuz. Bunlardan önceki ekipmanlarım 45 liraya aldığım SN-R4 kulaklık, 47 liraya aldığım SMX-R1 mouse ve 95 liraya aldığım DLK-5110 klavyeydi. Klavye ortalama bir şeydi, alırken baktığım tek özelliği 4 mod 10 tuştan toplam 40 farklı makro imkanı sunmasıydı, 4 yıl kullandıktan sonra birine sattım o şu an hala kullanıyor sorunsuz. Mouse 6.5 yıl civarı kullandım, geçen yaz R111'e geçince laptopta kullanmaya devam ettim, 3 ay sonra tıklamayı yer yer algılamamaya başladı. Kulaklığı ise 7 yıl kadar sorunsuz kullandım, 2019 kışından sonra derisi sökülmeye başladı. Şu an dolabımda duruyor, derisinin soyulması haricinde gram sorunu yok. Ayrıca bu bahsettiğim 3 modeli de birden fazla arkadaşım kullandı ve kullanıyor. Bunlardan hariç olarak da SMX-R90 örnek olarak verebilirim.
Ek olarak asla Rampage kasa, PSU ve monitörünü önermem, şu ana kadar önermedim de. Konu ekipman konusu.
DLM500 denilen fareyi alıyordum cahilken.
DLM-500 ve DLM-355 aşağı yukarı 10 yıldır satılan fareler, alıp da memnun kalan bildiğim tek bir kişi var, o da memnun kaldığı fareye gelene kadar 3 sefer garanti kapsamında değiştirdi. Dediğim gibi Rampage tamamen model bazlı bir marka.

"Aynen çok iyi." deyip geçin. Rampage, Gamepower önermek de popülerleşti. Merdiven altı ürünler zaten.
Bir fotoğraf gördüm Rampage klavye ve Gamepower klavye ikisinin de tasarımı aynı hatta ses kısma- açma yeri altta, plaka renkleri de aynı. Merdiven altı ürün alıp 3-5 ay sonra bozulunca da önerirler.
Rampage ürünlerinde size katılıyorum. ama gamepowerda katılamam 4sene önce gamepower set dizdim icinde mause kulaklık klavye monitör aldım ve hala kullanıyorum hicbir sıkıntısı yok. arkdaslarımdada aynılarından var. ve bircok forumda bakabilirsin cok nadir gamepower ürünleriyle alakalı şikayet var bence öyle kalitesiz bi merdiven altı firma deil ürünleride oldukça kaliteli bana merdiven altı lafınızdan bi örnek verebilir misiniz? fiyatı düşük ürünlerde bu kalitesizdir gibi tabirler çok kullanmaya baslandı moda galiba. ben gayet yeterli oldugunu düsünüyorum.

220 tlye aldigim rampage sn-rw66 alpha x kulaklığı 1 senedir kullanıyorum en ufak bir deformasyon olmadi. Yazılımı sıkıntı, pcyi her actigimda ayarlarimi yapilandirma dosyasindan yuklemem gerekiyor

Bundan 4 yıl önce bir arkadaşımda görüp Rampage kulakiçi kulaklık almıştım, çok övmüştü. Bir süre kullandım lakin kulaklarımı tahriş etti resmen ve kullanmayı bıraktım. En son kediler zıplasın diye bir sopaya bağlamıştım, orda gayet iyi iş gördü. Ses açısından fena değildi hakkını yemeyim ama tasarımı tahriş yapacak kadar rezaletti. En azından benim görüşüm bu. Hatta arayıp baktım linkini buldum:

Rampage ürünlerinde size katılıyorum. ama gamepowerda katılamam 4sene önce gamepower set dizdim icinde mause kulaklık klavye monitör aldım ve hala kullanıyorum hicbir sıkıntısı yok. arkdaslarımdada aynılarından var. ve bircok forumda bakabilirsin cok nadir gamepower ürünleriyle alakalı şikayet var bence öyle kalitesiz bi merdiven altı firma deil ürünleride oldukça kaliteli bana merdiven altı lafınızdan bi örnek verebilir misiniz? fiyatı düşük ürünlerde bu kalitesizdir gibi tabirler çok kullanmaya baslandı moda galiba. ben gayet yeterli oldugunu düsünüyorum.
Donanım Arşivi Forumda açılmıştı. Buyrun 2 ürün de aynı. Birinde Gamepower birinde Rampage yazıyor. Büyük bir firma olsalar dava açarlar birbirlerine. Bir tek tuş tasarımları farklı bir zahmet onu da değiştirsinler. :)

Dosya Ekleri

• çöp1.JPG
    çöp1.JPG
    54 KB · Görüntüleme: 82
  • çöp 2.JPG
    çöp 2.JPG
    61,1 KB · Görüntüleme: 80
Düzgünce kullanıyorum derken zaten hepsini kastediyorum.🤦 Yahu gelmiş bana Rampage savunuyor, o markanın bir kaç ürünü dışında başka hiçbir ürününe yaklaşmam.
Bende 1 senedir Rampage r36 drop kulaklığını kullanıyorum. Gerek mikrofon kalitesi olsun, gerek ses, malzeme falan derken gayet memnunum. Ve ayrıca 250tl ye almıştım zamanında ve hala ilk günkü gibi çalışmaya devam ediyor.

Yardım edin. Forumda rampage kötü bir marka dediğim için marka takıntılı damgası yedim. Ne yapmalıyım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı